Crestere cu 25% a numarului de licitatii achizitii birotica si rechizite scolare

BUCURESTI - 11 septembrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, IT&C

Conform unui studiu facut de Licitatia.ro, in primele 8 luni ale anului 2014 au fost cu 25% mai multe licitatii de achizitii produse de birotica si rechizite scolare fata de aceeas perioada a anului trecut.

rechizite scolare

rechizite scolare

 Monitorizari licitatii publice pe domenii de activitate. Nu rata nici o oportunitate cu licitatia.ro 

licitatia.ro

Conform unui studiu facut de Licitatia.ro, in primele 8 luni ale anului 2014 au fost  cu  25% mai multe licitatii de achizitii produse de birotica si rechizite scolare fata de aceeas perioada a anului trecut.

Cresterea numarului de licitatii pe domeniul birotica pentru primele 8 luni ale anului acesta  la 852 de licitatii fata de 677 de licitatii anul trecut poate fi o oportunitate pentru firmele din acest sector. 

Cu toate ca multe licitatii de achizitii de carti pentru anul scolar 2014-2015 au fost contestate iar atribuirea  contractelor intarziata, achizitiile anuntate de inspectoratele scolare sunt foarte  atractive. Spre exemplu, numai in luna august 2014 au fost anuntate 13 licitatii  de achizitii  rechizite scolare cu o valoare estimata la 2.865.305 Lei.

 Spre exemplu Inspectoratul Scolar Judetean Olt a lanasat o licitatie de achizitie rechizite scolare pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial din judetul Olt in valoarea estimata la 607.598 Lei. Licitatia va avea loc in data de 15.10 2014.

La ora actuala pe site-ul Licitatia.ro sunt listate 46 de licitatii de achizitii birotica la care se poate inca participa.

 Licitatia.ro este lider în domeniul monitoriz─ârii licita╚Ťiilor publice din România. Zilnic sunt atent monitorizate sute de licitatii si trimise pe domenii de activitate abonatilor sai.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !