Fierul Vechi, la mare cautare pe timp de criza !

Targu Mures - 5 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Social

Conform datelor de pe www.licitatia.ro, licitatiile de vanzare deseuri fier vechi au crescut in ultimile luni cu peste 30%.

licitatii deseuri fier vechi

licitatii deseuri fier vechi

 Informatiile despre Licitatiile publice sunt o sursa importanta pentru orce manager. 

www.licitatia.ro

Criza scoate la vanzare orce. Pentru a putea face rost de bani, firmele incep sa-si faca curatenie in " curtea" proprie si scot la vanzare orce ar putea valorifica: masini vechi, utilaje, fier, magistrale de termoficare etc.

Licitatiile publice de vanzare a deseurilor de fier vechi, conform sitului www.licitatia.ro s-a accentuat in ultimele luni. De exemplu pe parcursul lunii septembrie au fost anuntate 86 de licitatii in care sau scoas la vanzare mijloace fixe casate, sau aprobate pentru casare, materiale rezultate din dezafectarea magistralei de termoficare, deseuri elemente metalice, deseuri rezultate din dezmembrare, deseuri provenite din activitatea diverselor companii si alte bunuri nefunctionale.

Spre exemplu, Serviciul Judetean de Ambulanta Gorj a scos la vanzare mijloace fixe: autospeciala ambulanta Iveco -3buc.; autospeciala salvare Fiat Ducato -1buc.; autospecializata Mercedes 308 -1 buc. care pot fi vazute la sediul unitatii. Pana acum au avut loc trei licitatii in scopul vanzarii acestor bunuri, iar toate cele cinci maşini scoase la licitaţie au stabilită valoarea de 4.000 de lei.

Licitatia.ro monitorizeaza zilnic licitatiile publice de vanzare deseuri feroase, metalice si trimite abonatilor sai alerte prin e-mail cu licitatiile publicate.

Din cauza crizei economice ce se adnceste e bine sa stii sa valorifici la maxim toate resursele ce le detii. Site-ul licitatia.ro vine in intampinarea firmelor si ofera gratuit serviciul de publicare pe situl propriu a licitatiilor publice.

 

 

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro -este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.