Licitatia.ro -544 de licitatii achizitii servicii turistice

BUCURESTI - 12 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Social, Turism, HoReCa

Live site

Potrivit unui studiu realizat de echipa licitatia.ro, achizitiile publice din domeniul servicii turistice au inregistrat o crestere de 97% in 2015, iar de la inceputl anului au fost peste 130 de achizitii servicii turistice. Licitatia.ro monitorizeaza zilnic licitatiile publice si le trimite pe e-mail abonatilor sai.

licitatii servicii turistice

licitatii servicii turistice

 Vara la mare, iarna la munte 

licitatia.ro

Potrivit unui studiu realizat de echipa licitatia.ro, achizitiile publice din domeniul Servicii turistice au inregistrat cresteri semnificative. In perioada ianuarie – decembrie 2015 au fost publicate 544 de licitatii, cu 268 mai multe fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Achizitii servicii turistice in 2016 de peste 10 milioanbe lei

De la inceputul lunii aprilie pana in prezent au fost publicate peste 50 de licitatii, valoarile estimate ale contractelor fiind cuprinse intre 2.000 lei si 10.206.222 lei, la care se adauga TVA.

 Licitatia a carei valoare estimata este de 10.206.222 lei consta in servicii de transport aerian si are ca autoritate contractanta Ministerul Fondurilor Europene. Licitatia va avea loc in data de 28 iunie 2016, iar ofertele se pot depune pana in data de 3 iunie.

16 licitatii de achizitii servicii turistice la care se poate inca oferta

 In prezent, pe site-ul licitatia.ro sunt 16 licitatii in desfasurare si au ca organizatori institutii precum: Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Atletism, Ministerul Finantelor Publice, etc si au ca obiect achizitia de servicii precum: transport aerian si servicii hoteliere.

Pentru a vizualiza lista licitatiilor din acest domeniu accesati licitatia.ro

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !

Taguri: licitatia.ro