Licitatiile publice accesate prin intermediul smartphone-urilor

Tirgu Mures - 17 septembrie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Tehnologie

In luna august peste 3000 de utilizatori au folosit telefonul smart pentru vizualizarea achizitiilor publice pe site-ul de monitorizari licitatii publice www. licitatia.ro .

Licitatiile publice cu smarthphone licitatia.ro

Licitatiile publice cu smarthphone licitatia.ro

 Smarthphone-urile au inceput sa inlocuiasca si utilizarea calculatorului in domeniul licitatiilor publice. 

licitatia.ro

Incetul cu inceput, lumea virtuala a inceput sa fie o parte din viata noastra de zi cu zi, la ora actuala telefoanele smart sunt cele mai utilizate modalitati de accesare a tuturor activitatilor pe care le desfasuram.

Smarthphone -urile au inceput sa inlocuiasca si utilizarea calculatorului in domeniul licitatiilor publice.

Numai in luna august peste 3000 de utilizatori au folosit telefonul smart pentru vizualizarea achizitiilor publice pe site-ul de monitorizari licitatii publice www.licitatia.ro.

Prin urmare observam o crestere cu 150% fata de aceeasi perioada a anului trecut in ceea ce privesc accesarile site-ului www.licitatia.ro de pe telefonul mobil.

Dupa cum stim detinerea informatiei la ora actuala este cheia succesului, managerii firmelor tot mai ocupati prefera sa verifice direct de pe telefonul mobil ultimile oportunitati aparute in domeniul lor de activitate accesand site-ul www.licitatia.ro si sa ia rapid decizii.

In domeniul achizitiilor publice, rapiditatea cu care reactionezi atunci cand vrei sa participi la o licitatie poate face diferenta ducand chiar la castigarea acestora. Cei care lucreaza la intocmirea documentatiilor stiu foarte bine ca timpul de pregatire a documentatie este scurt, iar cu cat afli mai repede de o licitatie cu atat ai mai mult timp la dispozitiei sa pregateste actele necesare si sa participi la ofertare.

La ora actuala putem spune ca suntem dependenti de noua tehnologie, nu am putea sa ne incepem ziua fara sa ne verificam e-mailurile, sa citim ultimele noutati aparute de exemplu in domeniul licitatiilor. Comportamentul nostru, modul de a gandi si de a privi lucrurile s-au schimbat datorita usurintei cu care putem obtine o informatie.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor, monitorizam zilnic licitatiile aparute din numeroase surse, SEAP , Monitorul Oficial, Bursa Romana de Marfuri, Ziare si alte surse. Oferim un sistem intelligent de alerte cu cele mai noi licitatii aparute abonatilor nostri pe domeniul de activitate ales.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !