Top 5 licitatii ciudate organizate in 2015

Targu Mures - 17 septembrie 2015

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Social

Licitatia.ro , lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice, va prezinta topul licitatiilor ciudate publicate in anul 2015.

Top 5 licitatii ciudate - licitatia.ro

Top 5 licitatii ciudate - licitatia.ro

 Top 5 licitatii publice ciudate. 

licitatia.ro

Licitatia.ro, lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice, va prezinta topul licitatiilor ciudate publicate in anul 2015:

Locul 5: Ministerul Apararii - achizitioneaza coada pentru matura/mop din lemn/plastic cu filet - 120 cm. Licitatia va avea loc in data de 18.09.2015

Locul 4: lucrare privind servicii de pilotaj și de executie fotografii aeriene, - Universitatea Dunarea de Jos in valoare de 73.911 RON + TVA.

Locul 3: coroane de flori pentru Sucursala Hidrocentrala Hateg. Criteriul de atribuire a fost precizat pretul cel mai scazut.

Locul 2: dulceata de capsuni pentru Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina,  au nevoie de 50 kg.

Locul 1: joc multimedia interactiv-educativ pentru Inspectoratul General al Politiei Romane, in valoare de 13.230 lei + TVA.

Licitatia.ro ofera servicii profesionale, monitorizand zilnic licitatiile aparute in peste 300 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, Presa, Achizitii cu Fonduri Europene si altele. Oferim un sistem inteligent de alerte, cu cele mai noi licitatii aparute abonatilor nostri pe domeniul de activitate ales sau personalizat pe coduri CPV.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !