Vacanta e aici, dar licitatiile nu sunt in concediu!

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Social

Cu venirea sezonului estival a inceput perioada concediilor, dar posibilitatile de afaceri asigurate prin licitatiile publice organizate de catre Autoritatile Contractante nu au disparut. In perioada de vara sansele de castig a unei licitatii sunt considerabil mai mari comparativ cu celalalte anotimpuri ale anului, deoarece persoanele imputernicite cu elaborarea ofertelor pentru licitatii sunt in concediu.

Licitatii, licitatii publice 2013

Licitatii, licitatii publice 2013

 Numarul licitatiilor publicate in anul 2013: 

Licitatia.ro

 Conform analizei fńÉcute de LICITATIA.RO in luna Iunie 2013 au fost publicate 2405 de licitatii furnizare de produse, servicii si lucrari:

 

1640 -Cereri de Oferta

691- Anunturi d eparticipare

74 -Anunturi de intentie     

    Repartizarea licitatiilor de achizitii publice pe luni, ne arata ca in perioada verii numarul licitatiilor publicate de autoritatile contractante ramane aproape constant. Cu toate ca activitatea agentilor economici  scade in aceasta perioada, datorita concediilor. In consecinta in perioada verii scade si numarul participantilor la licitatiile publice. Acest lucru se poate observa in graficul urmator.                                                                                                                                                  

Profitati de sansele oferite de catre perioada de vara si dezvoltativa afacerea cand concurenta este in concediu.

  LICITATIA.RO ofera servicii de monitorizare a licitatiilor si va notifica zilnic asupra posibilitatilor de dezvoltare si crestere a afacerii prin licitatiile organizate zilnic de catre Autoritatile Contractante.

 

 

 Facilitati oferite abonatilor www.licitatia.ro

Acces la toate licitatiile publicate in SEAP, Monitorul Oficial VI, BRM, ZIARE.Alerte zilnice pe e-mail cu toate licitatiile publicate in ziua respectiva.Acces la licitatii din Romania, UE, si la Castigatorii licitatiilor din Romania.Acces la Caiete de sarcini, Documentatii, Textul integral al licitatiilor de achizitii.Serviciu suport on-line pentru abonati

 Alertele zilnice trimise contin informatii personalizate, ceea ce ofera o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor de crestere persoanelor din conducere, astfel putand sa filtreze informatiile care sunt importante cu adevarat si luarea deciziilor rapid si corect.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !