Trupa Sweet Lemon te provoaca la CONCURS !

BUCURESTI - 27 septembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Trupa Sweet Lemon lanseaza o provocare in randul tuturor celor care viseaza sa isi vadă ideile transpuse pe micul ecran.

Trupa Sweet Lemon te provoaca la CONCURS !

Pentru ca piesa „Make me wanna”, produsa de Narcotic Sound si lansata recent de trupa Sweet Lemon, a fost primita cu mult entuziasm de catre ascultatori, cei trei membri au decis sa duca succesul mai departe. Ritmul dinamic al melodiei cu „a widi widi” a captat imediat atentia publicului, astfel incat la scurt timp dupa lansarea sa online s-au strans peste 100.000 de vizualizari, la care se adauga alte cateva mii de download-uri de pe site-ul oficial al trupei, www.sweetlemon.ro

Avand in vedere reactiile favorabile, urmatorul pas pe care cei de la Sweet Lemon sunt hotarati sa-l faca este filmarea unui videoclip, cu prilejul caruia trupa provoaca publicul la un super-concurs.

Intra pe site-ul nostru www.sweetlemon.ro, asculta „Make me wanna” si scrie-ne la adresa contact@sweetlemon.ro ideile tale despre cum vezi tu videoclipul piesei, pana pe 20 octombrie 2010. Daca esti creativ si talentul tau ne surprinde placut, poti castiga 500 euro, ai ocazia sa facem cunostinta pe platourile de filmare si iti poti vedea povestea filmata live.

Mai multe informatii despre concurs pot fi citite si pe pagina de Facebook a trupei, la adresa www.facebook.com/sweetlemonmusic, iar castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.sweetlemon.ro

Despre Ionescu Bogdan PFA

Poti asculta piesa aici :
VIDEO YOUTUBE -> http://www.youtube.com/watch?v=0FvPdz6M00Y

Download gratuit:

Sweet Lemon - Make me wanna (Ext Version) -> http://www.mediafire.com/?jri6xtfp1sg1do1
Sweet Lemon - Make me wanna (Radio Version) -> http://www.mediafire.com/?q266xqs3pdrvm03
www.facebook.com/sweetlemonmusic
www.sweetlemon.ro
pr@sweetlemon.ro