Poze Ionut Gliga

 • Ionuţ Gheorghe este noul director de marketing al mărcilor Dacia şi Renault în România

  Poza: Ionuţ Gheorghe este noul director de marketing al mărcilor Dacia şi Renault în România

 • Agentia de publicitate Atelier Grup devine MARKER, studio de creatie

  Poza: Agentia de publicitate Atelier Grup devine MARKER, studio de creatie

 • Senatorul Ionut Popescu, fost ministru de finante: „E-banking-ul romanesc are termen de valabilitate pana in primavara”

  Poza: Senatorul Ionut Popescu, fost ministru de finante: „E-banking-ul romanesc are termen de valabilitate pana in primavara”

 • La Polirom a aparut al zecelea volum din seria „Ego. Proza”, dedicata scriitorilor tineri: Ionut Chiva, 69 (roman, debut)

  Poza: La Polirom a aparut al zecelea volum din seria „Ego. Proza”, dedicata scriitorilor tineri: Ionut Chiva, 69 (roman, debut)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ionut gliga.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ionut gliga. Pozele pe tema ionut gliga cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ionut gliga, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ionut gliga, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ionut gliga.