Iovan

Comunicate de presa si evenimente pe tema Iovan

 • Iovan. Romaniţa Iovan a dat lovitura din nou!

  Iovan

  Bucuresti - 18 noiembrie 2011

  Comunicat de Capra Nera by Deesse of Switzerland S.R.L.

  Primul produs de serie marca Romanitza a întrecut aşteptările tuturor. În mai puţin de două săptămâni de la lansare jumătate din producţie s-a epuizat. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , romanita , iovan , rochie , serie

  Vezi toate comunicatele de presa despre Iovan

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Iovan.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Iovan. Informatiile despre Iovan cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Iovan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Iovan, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.