IP Devel

IP Devel


Descrierea companiei IP Devel

Despre Rompetrol

Grupul Rompetrol N.V. este una dintre cele mai mari companii petroliere romanesti private, cu majoritatea operatiunilor si activelor in Romania si Europa de Sud-Est. Principalele activitati ale Grupului sunt in domeniile rafinare si marketing/vanzare, cu interese adiacente in explorare, productie si alte servicii pentru industria petroliera cum ar fi foraj, constructii, transporturi etc. Grupul are 7.300 de angajati si a realizat o cifra de afaceri de 1,6 miliarde USD in 2004, urmarind sa devina una dintre cele mai mari companii petroliere integrate din regiune si sa obtina o pozitie puternica in bazinul Marii Negre.

Despre IP Devel

IP Devel este lider pe piata romaneasca a serviciilor complexe de IT outsourcing. Succesul acestei companii dinamice se bazeaza deopotriva pe strategia de afaceri orientata exclusiv spre servicii de outsoucing - unica in Romania, cat si pe capacitatea echipei de a solutiona cele mai noi, inovatoare si pasionante proiecte la nivel mondial. Incepand din 2000, IP Devel a furnizat clientilor sai din Asia, America de Nord si Europa peste 300 de solutii software personalizate, inregistrand o crestere anuala semnificativa.
IP Devel este certificat ISO 9001:2000 si in curs de certificare CMM Level 4. Intreaga activitate IP Devel este orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor si promovarea culturii IT&C din Romania.

Comunicate IP Devel :

Vezi toate comunicatele companiei IP Devel.