De la NASA la MAMAIA

Constanta - 1 iunie 2010

Comunicat tip General in Turism

IPIX Romania, în parteneriat cu Asociaţia Patronală Mamaia, lansează joi, 3 iunie 2010, proiectul www.mamaia360.ro, o premieră mondială în promovarea unei destinaţii turistice pe internet cu ajutorul tehnologiei IPIX de vizualizare interactivă la 360x360 de grade.

De la NASA la MAMAIA

Evenimentul are loc în sala de conferinţe a Hotel del Mar**** din staţiunea Mamaia, începând cu ora 11:00, şi poate fi urmărit live pe internet la adresa www.mamaia360.ro/live.
Proiectul www.mamaia360.ro reprezintă investiţia exclusiv privată a companiei IPIX Romania, lider mondial în imagine la 360 de grade:
•Valoarea investiţiei: 450.000 euro
•Durata investiţiei: trei ani (2007-2010)
•Numărul imaginilor capturate în staţiunea Mamaia: 27.154
•Hoteluri din staţiune cuprinse în proiect: 30
•Numărul echipelor de lucru: şase (captură imagine, procesare imagine, dezvoltare website, programare, marketing online, reality-show), totalizând 25 de specialişti în IT, comunicare şi marketing online, coordonaţi de Gabriel Turicianu, managing director al IPIX România.
Avantajele pe care le aduce website-ul www.mamaia360.ro utilizatorilor (potenţiali turişti) constau în:
•Transparenţa ofertei staţiunii (turul virtual IPIX permite vizualizarea completă a condiţiilor şi serviciilor oferite de hoteluri, restaurante, cluburi, parcuri de distracţii)
•Posibilitatea rezervării online, direct in sistemul de rezervari al hotelurilor din Mamaia.
•Evaluarea combinaţiei inedite vacanţă-distracţie în cea mai populară staţiune a litoralului românesc.

Vacanţe gratis la Mamaia şi reality–show pe internet
Proiectul www.mamaia360.ro include, de asemenea, concursul „Vacanţe gratis la Mamaia”, care se va desfăşura în perioada 07 iunie – 01 septembrie 2010. Astfel, 100 de persoane vor petrece o vacanţă de 7 zile în staţiunea Mamaia în acest sezon estival. Săptămânal,

vor fi oferite 5(cinci) vacanţe gratuite pentru câte 2 (două) persoane, prin tragere la sorţi care va fi de asemenea transmisă live pe internet.

Noutatea remarcabilă, din punct de vedere al divertismentului, pe care o aduce proiectul www.mamaia360.ro este următoarea:
•Cei 100 de câştigători ai concursului vor deveni protagoniştii primului reality-show realizat în staţiunea Mamaia. Transmisia va fi exclusiv pe internet, va putea fi urmărită pe www.mamaia360.ro/live, începând cu data de 21 iunie, şi va prezenta aspecte din fiecare zi de vacanţă câştigată cu www.mamaia360.ro.

Despre IPIX INTERNATIONAL BUCHAREST

Tehnologia IPIX – un produs marca NASA
Tehnologia IPIX a fost creată, iniţial, in laboratoarele NASA, pentru proiecte militare. IPIX a intrat apoi in domeniul civil, revoluţionând modul în care vedem de la distanţă, cu ajutorul internetului, hoteluri, destinaţii turistice, proprietăţi imobiliare ş.a. În fiecare zi, pe internet, sunt afişate peste 8,5 milioane imagini IPIX.
IPIX Romania este reprezentanţa IPIX Corporation la Bucureşti, oferind soluţii de marketing online pentru hoteluri şi proprietăţi imobiliare.

Bogdan Păşcăneanu
PR Manager IPIX Romania