Demareaza "Litoralul pentru toti", editia 2012

BUCURESTI - 23 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Incepand cu 26 august 2012 demareaza cea mai calda oferta a sezonului: "litoralul pentru toti" sau "o saptamana la mare".

Incepand cu data de 26 august, www. mamaia360 .ro - website-ul statiunii Mamaia - lanseaza oferta toamnei: "litoralul pentru toti" sau "o saptamana la mare". 

Chiar daca hotelierii au preferinte diferite in a denumi oferta, conceptul ramane acelasi: punerea la dispozitia turistilor a unui sejur cu tarif foarte avantajos. Cu numai 378 ron, de exemplu, doua persoane pot sta 6 zile in statiunea Mamaia, la foarte popularul hotel Piccadilly**. Sau pot alege noutatea sezonului de la Hotelul Dorna*** - "litoralul pentru toti - all inclusive" - pentru numai 1668 ron.. si primesc ca bonus si doua sezlonguri gratuie pe plaja, la mare. Iar pentru 2016 ron, doua persoane beneficiaza de "litoralul pentru toti - all inclusive" si de doua sezlonguri la Hotelul Modern**** din Mamaia. 

"Toate ofertele sunt disponibile online pe www.mamaia360.ro, website-ul statiunii Mamaia, la tarife fara intermediar. Trebuie sa subliniem faptul ca ofertele sunt disponibile tuturor turistilor dar si tuturor agentiilor de turism din Romania" a declarat Gabriel Turicianu de la www.mamaia360.ro, website-ul statiunii Mamaia.

Ofertele sunt disponibile si pentru hotelurile din celelalte statiuni, precum Venus, Neptun, Eforie Nord s.a. Ele pot fi rezervate deocamdata tot pe www.mamaia360.ro, website-ul statiunii Mamaia.

Despre IPIX INTERNATIONAL BUCHAREST

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation, lider mondial in imagine la 360 de grade. IPIX România furnizează soluţii de marketing si creştere a vînzărilor pentru hoteluri si agentii imobiliare.

Taguri: IPIXMamaiamamaia360
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ipix-romania/demareaza-litoralul-pentru-toti-editia-2012