MAMAIA se innoieste

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

MAMAIA360 .RO, website-ul statiunii Mamaia, afiseaza noul "tur virtual" al statiunii cu imagini capturate in lunile iunie si iulie 2012. MAMAIA360.RO a fost lansat in 2010 de catre Asociatia Patronala Mamaia si IPIX Romania ca urmare a unei investitii de 450.000 de euro.

MAMAIA360.RO, website-ul statiunii Mamaia, afiseaza incepand de astazi, 13 iunie 2012, noul "tur virtual" al statiunii, la adresa: www.mamaia360.ro. Noul "tur virtual" al statiunii contine 27.154 de imagini IPIX capturate chiar in acest sezon estival, in lunile iunie si iulie.Turistii care intra pe www.mamaia360.ro, website-ul statiunii Mamaia, au astfel posibilitatea sa vada cum arata statiunea la exterior, se pot plimba pe alei sau pe plaja in mod virtual, pot intra in hoteluri, in camere, in restaurante, la terase pentru a-si alege locurile in care vor merge in vacanta lor la mare. Apoi, prin intermediul sistemului de rezervari online de pe website, pot face rezervare online direct in sistemul de rezervari al fiecarui hotel si direct la tariful hotelului, fara intermediar. "www.mamaia360.ro il ajuta pe turist sa vada pe ce da banii, inainte de a-i scoate din buzunar" a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX Romania. www.mamaia360.ro, o premieră mondială în  promovarea unei destinaţii turistice pe internet, a fost lansat in anul 2010 de catre  IPIX Romania, în parteneriat cu Asociaţia Patronală Mamaia.

Despre IPIX INTERNATIONAL BUCHAREST

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation, lider mondial in imagine la 360 de grade. IPIX România furnizează soluţii de marketing si creştere a vînzărilor pentru hoteluri si agentii imobiliare.

Taguri: vacantehotellitoralIPIXsejurmamaia360
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ipix-romania/mamaia-se-innoieste