AdBreak despre publicitatea romaneasca in 2008

BUCURESTI - 29 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group, Bogdan Enoiu, Managing Director al McCann Erickson Romania si Felix Tataru, presedintele IAA si Director General GMP sunt invitatii celei de-a 30-a editie AdBreak - un eveniment IQads, prezentat de Orange - miercuri, 30 ianuarie, ora 19:30, in Music Club.

Aceasta editie a AdBreak, moderata de Costi Rogozanu, incearca sa priveasca obiectiv catre partea de business a publicitatii la inceput de 2008. Invitatii acestei editii vor fi intrebati despre cateva dintre variabilele afacerilor pe care le conduc.

Discutiile vor descrie care sunt directiile in care se va dezvolta publicitatea in 2008, care sunt sectoarele in care se va investi major, cat de mult sunt dispusi managerii de agentii sa creasca salariile angajatilor, ce agentii isi vor permite sa ia clienti mari si pentru cine mai sunt avantajosi clientii mici, cat de importante sunt premiile la festivaluri si care sunt noile departamente pe care isi propun sa le dezvolte.

“Pentru inceputul de an am ales ca tema o parte mai putin amuzanta a publicitatii, dar care influenteaza pe toata lumea din aceasta industrie: business-ul. Este important ca oamenii sa inteleaga in ce cadru activeaza si care sunt oportunitatile pe care le deschide anul 2008 pentru fiecare”, a declarat Diana Caracota, din partea IQads.

AdBreak este un eveniment care isi propune, editie de editie, sa aduca in fata pasionatilor de publicitate, a membrilor comunitatii IQads, cele mai creative ad-uri, pe cei mai importanti oameni ai industriei romanesti de advertising si sa propuna spre dezbatere cele mai fierbinti teme.

Pentru a face o rezervare si pentru a confirma prezenta la AdBreak, va rugam sa trimiteti un mesaj la AdBreak@IQads.ro.

Despre IQads.ro

AdBreak este un eveniment IQads, prezentat de Orange, sustinut de Radio Guerrilla, Academia Catavencu, Cotidianul, Money Express, Business Standard si 24-FUN, HotNews.ro si Studio 88.
Diana@IQads.ro
diana@IQads.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iqads-ro/adbreak-despre-publicitatea-romaneasca-in-2008