Surprizele continua la Iris Titan!

BUCURESTI - 26 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Live site

La Iris Titan SHOPPING CENTER urmeaza un weekend plin de surprize! Pe 27-28 aprilie sunteti invitati sa va bucurati de toate activitatile pregatite.

Surprizele continua la Iris Titan!

La TARGUL TRADITIONAL DE PASTE, care incepe pe 26 aprilie si se termina pe 28 aprilie veti regasi multe produse specifice satului romanesc autentic: icoane, oua pictate, obiecte sculptate din lemn, dulciuri din turta dulce, tesaturi si broderii, toate realizate de mesteri iscusiti.

Atat pe 27, cat si pe 28 aprilie, in intervalul 15:00-18:00 vor avea loc ATELIERE TRADITIONALE:

Atelier de olarit cu Nea’ MiticaAtelier de incondeiat oua Atelier de copt cozonaci cu expertii BUNATARIE

Un SUPER CONCURS pentru gospodine isi asteapta participantele. Daca va considerati un model in arta culinara, Iris Titan SHOPPING CENTER va provoaca la un show de gatit LIVE, unde va veti putea etala talentul. Inscrierile se fac pana vineri, 26 aprilie, orele 16:00, sunand la 021-345 01 29. Premiile oferite va vor utila bucataria, pentru experiente cat mai frumoase alaturi de cei dragi.

Festivalul “Iepurasul de Ciocolata” desemneaza castigatorul. Sambata va avea loc ultima preselectie a concursului pentru copii, iar duminica se va desfasura MAREA FINALA si GALA LAUREATILOR. Emotiile sunt la tot pasul, dar si zambetele sunt la locul lor, pe chipurile prichindeilor si ale parintilor fericiti de reusita celor mici.

Iris Titan tine cont de preferintele clientilor si de aceea organizeaza si un concert folcloric de SARBATOAREA FLORIILOR! Pentru ca duminica, 28 aprilie, toti romanii sarbatoresc Ziua Floriilor, Iris Titan SHOPPING CENTER le ureaza “La multi ani!” tuturor sarbatoritilor, in ritmuri de folclor, impreuna cu MARIOARA MAN GHEORGHE. Spectacolul incepe imediat dupa decernarea premiilor la festivalul “Iepurasul de Ciocolata”.

Luni continuam cu Ziua Internationala a Dansului cu o calatorie in pasi de dans in jurul lumii, iar de marti ii asteptam pe toti copii care vor sa devina iepurasi sa paseasca in „Casuta Iepurasului”, in fiecare zi pana pe 3 mai, de la ora 17:00.

Tombola “VANATOAREA DE OUA” continua pana pe 3 mai 2013. Participantii au sansa de a castiga unul din cele 10 premii zilnice puse in concurs sau unul dintre cele 3 premii surpriza de la finalul campaniei!

La Iris Titan, fiecare zi e o sarbatoare! Vino si convinge-te!

Mai multe detalii in centrul comercial si pe http://www.iristitan.ro/home.html.

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind primul centru comercial din Bucureşti care şi-a schimbat înfatişarea şi a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorinƫele clientilor şi dispune în prezent de peste 2.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, precum şi o linie de transport gratuită.

Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizează servicii specializate de management de centre comerciale şi de retail real estate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iris-titan-shopping-center/surprizele-continua-la-iris-titan