IRSCA Gifted Education


Descrierea companiei IRSCA Gifted Education

Despre Johns Hopkins University Carey Business School:

Cu o traditie de peste 130 de ani, Johns Hopkins University ramane un lider mondial atat in domeniul predarii si al cercetarii. Aproape inca de la infiintarea sa, Johns Hopkins University a oferit o educatie de afaceri inovativa. Carey Business School se bazeaza pe traditia excelentei puse in practica si cercetare a Johns Hopkins University. Construita pe 9 decenii de programe de afaceri la Johns Hopkins University, Carey Business School si-a inceput activitatea in Ianuarie 2007, cu o donatie de 50 mil $ din partea Wm. Polk Carey, Membru Emeritus al bordului Johns Hopkins University si Chairman al companiei Carey & Company LLC, prin intermediul fundatiei sale, W.P. Carey Foundation.
WEB: http://carey.jhu.edu/


Despre CEU Business School:

CEU Business School a fost fondata in anul 1989 de catre un grup de vizionari, printre care se numara filantropul George Soros si antreprenorul Sándor Demján, fiind prima institutie educationala ce oferea programe de MBA de tip american in Europa Centrala si de Est. Inca de la inceputul activitatii, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale aliniate modelelor occidentale, in acelasi timp pastrand permanent o savoare locala in paralel cu dezvoltarea economica a acestei regiuni. Cunoscuta initial sub numele de IMC (International Management Center), in anul 2002, Scoala de Afaceri a devenit parte integranta a Universitatii Central Europene (CEU - Central European University).
WEB: http://www.ceubusiness.orgDespre IRSCA Gifted Education:

Misiunea noastra este promovarea si dezvoltarea persoanelor cu har si talent din toate domeniile. IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, inregistrata in registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; the Asia-Pacific Federation of the WCGTC si respectiv ECHA - European Council for High Ability. Initiator si fondator al Consortiului EDUGATE, initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta - Legea nr.17/2007. Initiatorul primului Program National al Educatiei de Excelenta pentru o educatie de calitate in toate scolile romanesti, al retelei nationale de scoli afiliate CRED - Centrul Roman pentru o Educatie de Calitate, initiatorul campaniei nationale „Profesor de vocatie”, al Institutului National de Studii pentru Educatia de Excelenta, al primei Conferinte Nationale asupra educatiei tinerilor si copiilor supradotati si talentati, al programelor de descoperire a potentialului tuturor copiilor, al programelor de invatare accelerata, consultanta, mentorat si de imbogatire a curriculei scolare.
Citeste scrisorile internationale de recomandare: www.supradotati.ro/scrisori_sprijin.php
WEB: www.supradotati.ro/centru

Comunicate IRSCA Gifted Education :

Vezi toate comunicatele companiei IRSCA Gifted Education.