BUCURESTI - 29 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

IRSCA Gifted Education anunta Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta Brasov 2 - 10 februarie 2008– un eveniment unic la nivel national si european adresat cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar din toata tara.
Organizat ca o continuare a Scolii de Vara a Educatiei de Excelenta - Constanta 5 - 17 iulie 2007, evenimentul urmareste formarea cadrelor didactice in educatia de excelenta. Partener principal in desfasurarea Scolii: Universitatea Spiru Haret, Brasov.

Scoala de Iarna de la Brasov are urmatoarele scopuri:
·Sa faca accesibila participarea la formarea profesionala in domeniul educatiei de excelenta (gifted education) a cat mai multor cadre didactice din tara avand in vedere promulgarea Legii nr. 17 / 2007 privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta
·Sa responsabilizeze cadrele didactice in privinta descoperirii si dezvoltarii potentialului, abilitatilor si aptitudinilor copiilor si tinerilor talentati si capabili de performanta inalta.
·Sa conduca la elaborarea de materiale informative referitoare la gifted education si la diseminarea informatiei referitoare la educatia de excelenta
·Sa conduca la planificarea/ demararea unei cercetari nationale in domeniul gifted education

Toti cursantii din tara, platitori de cazare, sunt scutiti de taxa de curs. Sunt totodata scutiti de taxa studentii la zi, masteranzii si doctoranzii care doresc sa participe la cursuri, in limita locurilor disponibile in sala completand formularul de inscriere disponibil si consultand conditiile de participare gratuita: http://www.supradotati.ro/conditii.php
Cadrele didactice din Judetul Brasov sunt incurajate in mod deosebit sa urmeze scoala de iarna, bucurandu-se de conditii financiare deosebit de avantajoase lor.

Scoala este locul unde vor evolua peste 15 traineri nationali si internationali acoperind o paleta extrem de atractiva de cursuri, workshop-uri si module, de la gifted education, mentoring, creativitate si invatare si memorare rapida la animatie ca mijloc de invatare, invatare cros-curriculara şi inter-disciplinara, educatie prin arta si prin joc, nutritie pentru o dezvoltare armonioasa a copilului, cursuri motivationale despre succes si autocunoastere, jocuri educationale inteligente.

Detalii despre program, traineri, cursuri, workshop-uri si module se gasesc la adresa: http://www.supradotati.ro/scoala-de-iarna-2008.php

Scoala se finalizeaza pentru participanti cu diploma de participare si certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education si recunoscute de Consortiul EDUGATE.

Salutam cu bucurie efortul de sustinere al partenerilor si sponsorilor pentru eveniment:
Sponsor principal: PETROM
Sponsori si sustinatori: ARO Pallace Brasov, SC LUGOFOR SRL Brasov, Bijuteria Sabrini, Pensiunea 'Brasovul Vechi', Pensiunea 'Old City', Plasty Prod, ABHT - productie publicitara.
Partener principal: Universitatea „Spiru Haret” Brasov
Parteneri: Casa Corpului Didactic Brasov, Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, Asociatia Parintilor 'Aripi de iubire' Brasov.
Parteneri media: Radio Romania Cultural, Copilul.ro, Damaideparte.ro Transilvania Expres.
Lista sponsorilor este deschisa.

Despre IRSCA Gifted Education

Misiunea IRSCA Gifted Education este descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil si tanar printr-o educatie de excelenta.
IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; The Asia-Pacific Federation of the WCGTC si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai inalte foruri internationale in domeniul educatiei de excelenta. Initiator si prim fondator al Consortiului EDUGATE pentru Educatia Tinerilor si Copiilor Supradotati si Talentati precum si initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta – Legea nr.17/2007.

WEB:

office@supradotati.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/irsca-gifted-education/irsca-gifted-education-anunta-scoala-de-iarna-a-educatiei-de-excelenta-brasov-2-10-februarie-2008