Poti face un copil sa zboare?

BUCURESTI - 25 aprilie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Foloseste 2% sa sustii misiunea IRSCA Gifted Education: aceea de a descoperi si de a dezvolta potentialul fiecarui copil printr-o educatie de excelenta. Investiti in copii, descoperiti-le potentialul. Investiti în valori, investiti în viitorul national! Ajutati-va copiii! Copiii sunt tot ce avem mai bun pe lume!

Vrei sa afli ce am facut noi pentru copii anul trecut? Citeste despre activitatea noastra in 2006 in newsletterul din Centrul Media pe www.supradotati.ro!
Compania ta vrea sa ne sprijine?
Suna la 0729.029.484 si venim la tine - in Bucuresti ;)

Poti face un copil sa zboare?

Ce ai de facut?

Ai nevoie de 10 minute. Trebuie completat formularul 230 sau 200 (dupa caz) care trebuie trimis prin posta catre administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal pana la 15 mai 2007.

Daca in 2006 ai obtinut venituri numai din salarii, completeaza formularul 230. Daca pe langa salarii ai obtinut si alte venituri, completeaza formularul 200 (pag 4, pct III). Daca ati obtinut venituri doar din alte surse decat salariul, completeaza doar formularul 200. Formularele le poti descarca precompletate cu datele IRSCA Gifted Education pe: www.supradoti.ro/campanie.php Tot acolo, ai lista adresellor tuturor administratiilor financiare din tara.

Datele necesare:

1. Numele organizatiei: Asociatia non-profit IRSCA Gifted Education

2. Codul de inregistrare fiscala: 17 26 23 16

3. Cont bancar: RO 26 RZBR 0000 0600 0662 2697

Nu este necesar sa completezi suma. Organul fiscal o va calcula si o va vira conform legii pana la sfarsitul anului 2007. Atentie! Formularele trebuie depuse la registratura Administratiei Financiare sau trimise prin posta pana la 15 mai 2007 la Administratia financiara de care apartii prin domiciuliul fiscal!


'Cel mai bogat om este acela care investeste in iubirea de oameni..'

'Cea mai buna investitie este in fiinte, in copiii tai, in semenii tai - ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun in ei' - Monica Hurdubei, cea mai tanara pianista care canta ca solista in concerte cu orchestra, membra de excelenta IRSCA Gifted Education.

Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor.

Despre IRSCA Gifted Education


IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit ce promoveaza si sprijina dezvoltarea persoanelor cu har si talent in toate domeniile.
IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, inregistrata in registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai inalte foruri internationale in domeniul educatiei de excelenta.

Initiator si prim fondator al Consortiului EDUGATE pentru Educatia Tinerilor si Copiilor Supradotati si Talentati precum si initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta – Legea nr.17/2007 intrata in vigoare la 18.01.2007. Initiatorul primului Program National al Educatiei de Excelenta, al Institutului National de Studii pentru Educatia de Excelenta, al primei Conferinte Nationale asupra educatiei tinerilor si copiilor supradotati si talentati, al programelor de descoperire a potentialului tuturor copiilor, al programelor de invatare accelerata, consultanta, mentorat si de imbogatire a curriculei scolare.

'Prin gifted education se respecta natura divina a omului si nu omul-marfa, omul de consum. Noi promovam omul creator, omul capabil sa-si dezvolte potentialele.', Florian Colceag, Presedinte EDUGATE si IRSCA Gifted Education.
Adresa web: http://www.supradotati.ro

0729.029.484
office@supradotati.ro