irunette    

Comunicate de presa si evenimente pe tema irunette

 • irunette. Mirunette Language Competition 2017

  irunette

  Bucuresti - 24 May 2018

  Comunicat de MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

  ... irunette Language Competition va avea loc in data de 2 Iunie, in incinta Muzeului Grigore Antipa din Bucuresti. In cadrul festivitatii vor fi premiati finalistii acestui concurs national anual de motivare a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tabere internationale , irunette , concurs limba engleza

  Vezi toate comunicatele de presa despre irunette

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul irunette.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la irunette. Informatiile despre irunette cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul irunette, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la irunette, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.