iSense Media - 1 AN

BUCURESTI - 25 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La 1 an de la infiintarea iSense Media, firma are un portofoliu de lucrari reprezentative in domeniul webdesign. Desi o companie tinara, iSense Media pune la dispozitia clientilor sai o echipa experimentata, ai carei membri s-au format in cadrul unor prestigioase firme locale de profil, unde au avut ocazia sa contribuie la realizarea unor site-uri folosite ca etalon pentru creatorii de pagini web.

Echipa iSense Media se distinge in primul rind prin spiritul sau inovator, avangardist. Pentru acest motiv, firma a pus bazele unui parteneriat cu cei mai buni desenatori romani din Occident. Cele mai multe productii la care au lucrat tinerii desenatori romani, Iulian si Anca (actuali colaboratori ai comapaniei), sunt englezesti - "Percy", "Kipper", "Angelina - balerina", "Mr. Been" (serial de animatie difuzat si de National TV), dar si germane - a doua parte a filmului de lung metraj "Ursuletul Lars". Pentru o secunda de film de animatie se fac 25 de desene, dar depinde de complexitatea cadrului. Un minut de animatie se face aproape intr-o luna.iSense Media are ca model - campaniile de promovare la anumite productii occidentale de animatie. Principalul domeniu de activitate al companiei iSense Media il reprezinta serviciile de creatie.Despre iSense Media

Noi suntem cei care am realizat anul trecut wesite-ul Partidului Democrat. Un website atractiv, cu un design aerisit, respectind logo-ul si culoarea partidului. A avut o baza de date, un sistem de comunicare special pentru membrii de partid si un forum pentru simpatizantii sau adversarii PD-ului. Imaginea lui Basescu se regasea aproape in tot site-ul pentru ca el era "locomotiva" partidului. Site-ul a avut aproximativ 1000 de vizitatori/ zi. Iar forumul PD.ro a fost cel mai viu instrument de dezbatere publica pe Iterent. Din acest motiv a fost comentat in presa.De asemenea, iSense Media a realizat website-ul si designul special pentru materiale de promovare pentru Centru pentru Dezvoltare Economica (CDE). Echipa iSense Media a implementat un layout potrivit pentru CDE, respectind culoarea si brandul organizatiei.Portofoliul nostru este completat cu urmatoarele website-uri: www.ArkStudio.ro, www.WorldofBodies.ro, www.ciocolataLeonidas.ro, www.InfoMaxiTaxi.ro www.BestChef.ro.


Daniel Todoran,
Director Marketing iSense Media
daniel@isense.ro