isensys    

Comunicate de presa si evenimente pe tema isensys

 • isensys. RoadShow Canon România în Oradea

  isensys

  Oradea, Bihor - 18 May 2012

  Comunicat de CG&GC Hitech Solutions S.R.L.

  Canon România împreună cu partenerul local CG&GC HiTech Solutions vă invită la prima ediție a unui eveniment de business cu secțiune demo dedicat companiilor active. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: oradea , cg&gc hitech solutions , roadshow canon romania , produse laser , isensys , uniflow

  Vezi toate comunicatele de presa despre isensys

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul isensys.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la isensys. Informatiile despre isensys cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul isensys, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la isensys, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.