Isha boutique - rochiile perfecte pentru evenimentele sfarsitului de an

BUCURESTI - 28 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

isha boutiqueeste un nou concept de magazine care-ţi aduce rochii de searӑ de cea mai bunӑ calitate, ţi le face pe comandӑ, aduce rochii unice în cȃte un singur exemplar şi nu numai; designerii Isha te pot ajuta sӑ-ţi creezi propria rochie dupӑ un design mult visat.

rochie de seara isha boutique

rochie de seara isha boutique

Începutul lunii decembrie 2011 aduce pe piaţӑ un nou nume în lumea modei.

          isha boutique este un nou concept de magazine care-ţi aduce rochii de searӑ de cea mai bunӑ calitate, ţi le face pe comandӑ, aduce rochii unice în cȃte un singur exemplar şi nu numai; designerii Isha te pot ajuta sӑ-ţi creezi propria rochie dupӑ un design mult visat.

          Isha isi doreste sӑ aducӑ cea mai bunӑ calitate la cele mai bune preţuri. Mai mult: toatӑ luna decembrie beneficiezi de un discount de 10% pentru toate rochiile de pe site. (www.isha.ro)

          Pe lȃngӑ cele doua rochii unice pe lunӑ pe care vi le promitem, Isha Boutique va gazdui multe nume tinere din designul romȃnesc al rochiilor de searӑ la secţia Designeri Tineri.

          Nu în ultimul rȃnd, pentru cӑ Isha isi doreste sӑ strӑluceşti, la fiecare rochie cumpӑratӑ vei primi şi o şedinţӑ foto gratuitӑ într-un studio professional.