isogoldconsult    

Comunicate de presa si evenimente pe tema isogoldconsult

 • isogoldconsult. certificare fssc

  isogoldconsult

  Bucuresti - 12 iunie 2020

  Comunicat de UPDIGITAL ANALYTICS AGENCY SRL

  Standardul FSSC 22000 este cel care stabilește cerințele de producție și introducere de produse și alimente sigure pentru consumatori în comerț: legume, ingrediente alimentare, produse perisabile de origine animală, produse de conservare lung ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: certificare fssc , isogoldconsult

  Vezi toate comunicatele de presa despre isogoldconsult

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul isogoldconsult.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la isogoldconsult. Informatiile despre isogoldconsult cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul isogoldconsult, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la isogoldconsult, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.