isopan    

Comunicate de presa si evenimente pe tema isopan

 • isopan. Sediul Isopan România

  isopan

  Bucuresti - 13 June 2019

  Comunicat de The Good Company

  ... isopan , peste 15 milioane de m² de panouri metalice termoizolante distribuiți în 73 de țări, pe 4 continente. Subsidiara din România, una dintre cele mai active din grup • Producătorul de panouri metalice termoizolante este lider de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: industrie , constructii , panouri termoizolante , isopan

  Vezi toate comunicatele de presa despre isopan

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul isopan.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la isopan. Informatiile despre isopan cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul isopan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la isopan, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.