Citeste! Afla mai mult!

BUCURESTI - 5 aprilie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Acesta este sloganul Books Express, un nou magazin online de carti in limba engleza.
La inceput totul a fost o idee, exact ca in cazul unei carti, a fost dorinţa de a oferi un produs si mai ales mai mult decat atat.

In lumea foarte concreta in care ne miscam cu totii ca intr-o cursa a sobolanului, dezideratele sunt mai ales materiale: ne dorim o casa, un telefon, un job bun. Dar nu ne dorim de fapt: acasa, comunicarea, respectul celorlalti? Si toate astea intr-un mediu multinaţional, multicultural. Artefactele lumii care ne incojoara nu sunt decat partea vizibila a icebergului care ascunde o lume invizibila de dorinte, de idei, de percepte materializabile, pe noi insine.

Ce ne dorim de fapt fiecare? Asta incercam sa aflam navigand pe internet, comunicand verbal sau online, raportandu-ne la ceilalţi si de ce nu citind. Nu este suficient pentru noi si nu este niciodata suficient sa oferi un obiect ci si un alt fel de valoare.

Ce puteam oferi? Raspunsul a fost de fapt mai simplu decat credeam: tot idei, idei consacrate si un punct de plecare pentru fiecare care caută sa descopere si sa se redescopere. O carte. Vorbim tot mai mult despre globalizare si traim vrand-nevrand intr-o societate globala in care „lingua franca” a epocii moderne este engleza. Omul modern vorbeste si scrie in engleză! Mai mult decat atat cunoasterea acestei limbi este un factor de succes. Nu ne-am grabit. Am dorit sa includem titluri publicate de cele mai prestigioase edituri din spatiul anglo-saxon si nu numai, cele mai noi idei.

www.books-express.ro sunt in prezent disponibile pentru comanda online peste un milion de carti in limba engleza din cele mai variate domenii, cele mai recente editari dar şi opere de referinta. Toate aceste va vor fi livrate direct acasa sau daca doriţi la birou. In Romania ajung astfel aceleasi carti care se afla acum pe rafturile librariilor din Londra, ba chiar mai devreme. Nu uitati ca lectura este o indeletnicire placuta si „rewarding”!

Despre IST Ultra

Books Express îşi propune să pună la dispoziţia cititorilor din România ultimele apariţii în limba engleză din absolut orice domeniu cu un timp de livrare cât mai mic posibil.

Insomniac Software SRL administrează magazinul online de cărţi în limba engleză Books Express. Momentan site-ul nostru oferă peste 1.800.000 de titluri, din care peste 1.000.000 sunt disponibile pentru comandă online.

Împreună cu partenerul nostru din Marea Britanie şi folosind o infrastructură complet automatizată informaţiile de stoc şi bibliografice sunt actualizate în permanenţă pentru a vă oferi informaţie exactă şi cele mai noi titluri.

Bogdan Dumitru
Managing Partner