Noul Books & Film Express

BUCURESTI - 3 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Books Express are de astăzi o imagine nou-nouță, care sperăm să vă placă. Ne-am străduit ca site-ul să fie cât mai prietenos, așa cum ne străduim să fim și noi înșine.
De asemenea ne-am gândit că cititul merge bine împreună cu filmul: sunt numeroase filme făcute după cărți, filme documentare sau tutoriale, din care puteți afla mai mult. Sunt disponibile la Film Express pe DVD sau blu-ray împreună cu producții muzicale, sportive, TV, desene animate șamd. Vă invităm să alegeți din nu mai puțin de 45.000 de titluri pe DVD și peste 2000 de titluri blu-ray, toate în limba engleză.

Noul Books & Film Express

Books Express are de astăzi o imagine nou-nouță, care sperăm să vă placă. Ne-am străduit ca site-ul să fie cât mai prietenos, așa cum ne străduim să fim și noi înșine.

Recomandări și noutăți

Găsiți de acum la noi recomandări de cărți de la persoane interesante și foarte dragi nouă. Toți cei de aici ne-au sprijinit în anul nostru și un pic de existență și fiecare dintre ei are o pagină dedicată, pe care puteți să o accesați pentru a afla mai mult și pentru a comenta preferințele lor. Lista rămâne deschisă!

Slide-urile de pe prima pagina vor conține noutăți, concursuri, reduceri. Vă invităm să vă abonați și la newsletter-ul nostru pentru a vă ține la curent cu tot ce facem, cum ar fi de exemplu workshop-urile susținute de trupa de actori de improvizație Improvisneyland și care sunt acum în desfășurare. Aveți planuri pentru seara asta, începând cu ora 8?

Film Express

Ne-am gândit de asemenea că cititul nu merge bine doar împreună cu teatrul dar și cu filmul: sunt numeroase filme făcute după cărți, filme documentare sau tutoriale, din care puteți afla mai mult. Sunt disponibile la Film Express pe DVD sau blu-ray împreună cu producții muzicale, sportive, TV, desene animate șamd. Vă invităm să alegeți din nu mai puțin de 45.000 de titluri pe DVD și peste 2000 de titluri blu-ray, toate în limba engleză.

Books Express va fi de azi îndeaproape acompaniat de Film Express, pe o platformă comună astfel încât navigarea se facă foarte simplu, așa cum v-am obișnuit deja. Vă stăm cu drag la dispoziție, dacă vă putem ajuta cu recomandări, liste tematice de cărți și filme sau orice altceva.

În paginile secțiunilor de carte și de film veți găsi de fiecare data topurile cu cele mai populare titluri în Marea Britanie și America. Acestea se actualizează zilnic.

Livrarea filmelor se face în termen de maxim o săptămână prin curier la dumneavoastră acasă sau la birou. Același lucru este valabil și pentru câteva sute de mii dintre cele mai populare cărți.

Vă așteptăm pe la noi!

Vă invităm să ne vizitați pe site, să ne comentați, să ne recomandați și să ne dați sugestii ca și până acum. Pentru că ultimul cuvânt, aprobarea finală e a dumneavoastră, a iubitorilor de cărți, de filme, de cultură. Vă mulțumim mult!

Dar vă așteptăm și la sediul nostru din Str. Ing. Zablovschi nr. 11A, cafeaua și ceaiul sunt tot timpul pregătite, pe Facebook, pe Twitter și oriunde ne dați întâlnire.

Adresele noastre de e-mail: contact@books-express.ro și contact@filmexpress.ro!
Telefoane: 021 569 72 76, 0735 531 939, 0744 325 215

Ilustrația domnului Biscuit care se uită la flilme, ca și multe alte ilustrații, i le datorăm Liei Răducanu. Mulțumim Lia alias Amandinabiscuit!

Despre IST Ultra

Noi - Books & Film Express - nu suntem o companie nu în sensul de întreprindere sau entitate juridică ci mai mult în acela de grup de oameni care-și petrec timpul împreună, pe care îi leagă o pasiune.

Una dintre principalele noastre preocupări este să facem informaţia cât mai uşor accesibilă pentru cel care doreşte o singură carte sau film sau vrea să aleagă din titluri pe o temă anume.

Ideea noastră este ca utilizatorul să aibă o paletă mare de algere şi să găsească simplu şi rapid ceea ce caută și o dată găsit să-i ajungă acasă, la birou sau oriunde dorește în toată România.

Credem că educația și formarea continuă sunt importante și premise pentru succesul profesional și personal!

Books & Film Express:
E-mail: contact@books-express.ro și contact@filmexpress.ro
Telefoane: 021 569 72 76, 0735 531 939, 0744 325 215
bogdana@books-express.ro