istoma

Comunicate de presa si evenimente pe tema istoma

 • istoma. software stomatologic istoma

  istoma

  Bucuresti - 11 noiembrie 2021

  Comunicat de Buildimagine SRL

  De multă vreme auzim în diverse articole ale marilor redacții, de capacitatea deosebită a programatorilor români de a se face remarcați în activitatea lor, numărul programatorilor ajungând la aproximativ 100 000 în 2019 și în continuă cr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: istoma , software stomatologic , dental software , soft stomatologic , soft stomatologie

  Vezi toate comunicatele de presa despre istoma

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul istoma.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la istoma. Informatiile despre istoma cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul istoma, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la istoma, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.