IT ASSIST SERVICES SRL

IT ASSIST SERVICES SRL


Descrierea companiei IT ASSIST SERVICES SRL

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Despre Flanco International
Flanco International este unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează două dintre cele mai cunoscute lanțuri de retail din România, Flanco și Flanco World și deține, în acest moment, o rețea de 70 de magazine în cele mai importante regiuni comerciale ale țării.
Strategia companiei constă în consolidarea poziției deținute pe piața locală, prin dezvoltarea rețelei Flanco World în toate regiunile țării și printr-o continuă îmbunătățire a performanțelor obținute de magazinele Flanco.
Flanco World și Flanco sunt afaceri orientate către nevoile consumatorilor, prin cea mai bună ofertă de produse, soluții de creditare avantajoase și o gamă largă de servicii – compania oferind astfel soluții complete pentru întreaga familie.

Comunicate IT ASSIST SERVICES SRL :

Vezi toate comunicatele companiei IT ASSIST SERVICES SRL.