Conducerea executiva IT Assist preluata de Bogdan Dodu, fost manager IT la UPC Romania

BUCURESTI - 21 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

IT Assist, unul dintre cei mai activi furnizori locali de servicii si solutii IT, are incepand cu luna Iulie un nou Director General in persoana lui Bogdan Dodu. Bogdan Dodu vine cu o vasta experienta in domeniul IT, incepand ca programator in cadrul Akela, apoi team leader si detinand ulterior mai bine de 7 ani functii de management in cadrul departamentului IT al UPC Romania. Ca si pregatire profesionala Bogdan Dodu este un polivalent cu experienta IT la cel mai inalt nivel dar si solide cunostinte de afaceri, el detine pe langa o serie de atestate si certificari in domeniul IT precum PMP, MCAD sau ITIL si un MBA al prestigioasei ``Telfer School of Management`` operat prin ``Bucharest School of Management``.

Bogdan Dodu declara: ``Sunt extrem de entuziast in ceea ce priveste oportunitatea in IT Assist. M-am alaturat unei echipe profesioniste, determinate sa aiba succes printr-o filosofie care pune clientul in centrul oricarei activitati. Fiecare membru al echipei este aliniat misiunii companiei si pune pasiunea pentru tehnologie in slujba clientilor. Suntem convinsi ca avand aceasta echipa vom reusi sa indeplinim viziunea de a deveni pe termen de 3 ani unul din cei mai semnificativi jucatori pe piata locala de servicii IT``.

Desi infiintata relativ recent IT Assist a avut o crestere sustinuta in primii 3 ani de activitate obtinand in 2009 o cifra de afaceri de peste 1.7 milioane RON.

``Avem in portofoliul nostru clienti care ne solicita cele mai inalte standarde de calitate iar ambitia noastra este sa-i surprindem de fiecare data intrecandu-le asteptarile. Nu este totdeauna usor sa faci acest lucru cand lucrezi cu companii precum Siemens, XEROX, sau L`oreal, dar satisfactia este pe masura atunci cand primesti felicitari pentru eforturile pe care le depui si vezi ca ai un client pe deplin multumit de colaborarea cu tine. Aceste rezultate ne creaza si expectante mari, anul trecut (n.n. 2009) am crescut cifra de afaceri pe servicii IT cu peste 50% iar pe urmatorii 3 ani avem toate premisele sa reusim performante mult superioare!`` incheie extrem de increzator noul Director General.

Despre IT ASSIST SERVICES SRL

Despre IT Assist

Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!
Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
http://www.itassist.ro

marius.militaru@itassist.ro