Flanco & IT Assist: Premiera in piata de Retail si servicii IT&C

BUCURESTI - 24 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Flanco ofera clientilor sai servicii IT in parteneriat cu IT Assist in noul magazin Flanco World din Sun Plaza Mall

IT Assist, furnizor local de servicii IT si Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri de produse IT&C din Romania, lanseaza in premiera in Romania servicii IT pentru consumatorii casnici si micile afaceri. Introducerea noilor servicii de catre IT Assist si Flanco marcheaza o serie de alte premiere: lansarea noului Flanco World o data cu Sun Plaza Mall, cel mai mare mall din Romania pe data de 25 februarie 2010.

Adrian Olteanu, Director General Flamingo International declara **Consumatorul de produse IT&C devine din ce in ce mai sofisticat, pe langa pretul scazut diferentierea prin servicii cu valoare adaugata devenind o necesitate. Prin parteneriatul cu IT Assist clientii nostri vor beneficia nu numai de cele mai bune oferte pentru produsele IT dar si de servicii de cea mai inalta calitate. Fie ca este vorba despre instalarea si configurarea unui calculator sau a unui echipament periferic (n.n. monitor, imprimanta, camera IP, etc.), devirusarea unui PC sau o clasica operatiune de reparatie prin inlocuire de componente, clientii nostri au acum acces la servicii profesionale.**

Marius Militaru, Director Marketing si Vanzari IT Assist: **Pana acum ne-am adresat exclusiv companiilor care au putut beneficia de serviciile noastre IT oferite intr-o maniera complet diferita de ceea ce erau obisnuiti pe piata din Romania. Semnalele pozitive legate de modelul si bunele practici IT Assist si de calitatea deosebita a serviciilor pe care le-am oferit acestor clienti ne-au impins catre abordarea unui nou segment de piata: utilizatorii casnici. In acest context parteneriatul cu Flanco a venit natural, unind in efortul de a lansa servicii inovatoare doua companii dedicate satisfactiei clientilor cu o filosofie de tip client-centric**.

In Romania acest concept de servicii IT, pe segmentul utilizatorilor casnici nu este foarte raspandit dar, urmand modelul din SUA si Europa de Vest, suntem convinsi ca serviciile profesionale in domeniul IT vor inlocui treptat compromisurile si amatorismul folosite in mod curent. **Pentru inceput ne asteptam ca la aceste servicii sa apeleze oamenii cu educatie medie-inalta, avand cunostinte PC la nivel de utilizator obisnuit. Cu timpul insa, prin campaniile de educare pe care intentionam sa le sustinem, vom accede catre cele mai variate segmente de piata de la utilizatorii incepatori care isi cumpara un PC pentru prima oara pana la utilizatori sofisticati de tip avansati care vor apela la noi pentru servicii care necesita un grad de specializare ridicata.** incheie Marius Militaru, Director Marketing si Vanzari IT Assist.

Pentru mai multe informatii vizitati zona de Servicii din magazinul Flanco World, Sun Plaza Mall sau vizitati www.itassist.ro/Flanco

Despre IT ASSIST SERVICES SRL

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Despre Flanco International
Flanco International este unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează două dintre cele mai cunoscute lanțuri de retail din România, Flanco și Flanco World și deține, în acest moment, o rețea de 70 de magazine în cele mai importante regiuni comerciale ale țării.
Strategia companiei constă în consolidarea poziției deținute pe piața locală, prin dezvoltarea rețelei Flanco World în toate regiunile țării și printr-o continuă îmbunătățire a performanțelor obținute de magazinele Flanco.
Flanco World și Flanco sunt afaceri orientate către nevoile consumatorilor, prin cea mai bună ofertă de produse, soluții de creditare avantajoase și o gamă largă de servicii – compania oferind astfel soluții complete pentru întreaga familie.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!

Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
www.itassist.ro

marius.militaru@itassist.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-assist-services/flanco-it-assist-premiera-in-piata-de-retail-si-servicii-itc