Creare Site Web sau Creare Magazin Oonline personalizat de la Numai 99 Euro + Promovare Web

BUCURESTI - 1 iulie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, Educatie / Cultura, HoReCa

ITeXclusiv.ro lanseaza serviciul de creare site web sau creare magazin online cu design personalizat la numai 99 euro. Fiecare nou site realizat de www.iteXclusiv.ro va avea un design original care sa se potriveasca cerintelor clientului si imaginii companiei.

Optimizare Site

Optimizare Site

 Degeaba ai un site web care arata bine daca nu are o expunere si o promovare foarte MARE ! 

www.itexclusiv.ro - Web Design

www.iteXclusiv.ro vine cu un serviciu extrem de accesibil pentru a intampina nevoile companiilor care doresc o lansare in online fara riscuri. Numarul afacerilor care apeleaza la serviciul de creare site web sau creare magazin online care incep prin a se promova pe platforme online, mult mai atragatoare si mai ieftine, este in continua crestere. Printr-un site web sau magazin online cu design placut si o promovare web eficienta investitia se poate recupera inca din primele doua luni. Compania ofera si consultanta gratuita proiectelor noi si servicii eficiente de promovare online cu investitii minime. 

   Un site web personalizat vine cu numeroase avantaje pentru antreprenorul aflat la inceput de drum. Siteul ofera prestanta si un mod simplu de a promova servicii sau produse la nivel national sau chiar international. Un site permite accesarea mijloacelor de promovare online eficiente precum Google Adwords sau promovarea pe social media. Serviciul este insa adresat si afacerilor care vor sa isi consolideze pozitia in mediul online sau care isi doresc o noua imagine de brand la costuri reduse, un site destinat unei anumite nise sau un site de produs. „Posibilitatile sunt nenumarate. Un site poate fi folosit pentru a vinde direct produse ori servicii, pentru a prezenta o campanie sau un concept. Insa nu doar atat. Am realizat siteuri speciale pentru concursuri sau siteuri de brand personal. Piata online devine din ce in ce mai structurata si clientii doresc siteuri personalizate si unice pentru fiecare din proiectele lor. ” a declarat Enache Stefan, manager www.itexclusiv.ro

Managementul www.itexclusiv.ro asigura ca pretul mic este posibil datorita numarului mare de comenzi, eficientizarii sistemului de creatie si management de proiecte si serviciilor aditionale oferite de companie. „Calitatea este in continuare excelenta, clientul primeste mult mai multa valoare prin prisma efortului facut de designer si promovarii initiale pe care o realizam pentru orice site nou. ” a mai spus managerul companiei.

ITexclusiv.ro poate realiza magazine online cu design modern care vin cu un modul integrat de management al vanzarilor si produselor. Fiecare magazin online este personalizat in functie de profilul afacerii si tipul de produse sau servicii oferite.  

www.itexclusiv.ro este una din cele mai mari agentii de web design si promovare online din Bucuresti cu peste 200 de proiecte realizate cu succes. www.itexclusiv.ro ofera consultanta gratuita noilor clienti si servicii diverse precum realizare site web, promovare online, optimizare SEO, creatie magazine online, hosting web, grafica si proiecte 3D.  Reprezentatii www.itexclusiv.ro pot fi contactati la office@itexclusiv.ro si 0747.677.047 | 0724.813.028

Despre IT EXCLUSIV LINE

Firma Web Design | Creare Magazin Online | Creare Site Web
www.itexclusiv.ro
Dupa cum o demonstreaza portofoliul nostru si marturiile lasate de clienti, ceea ce ne reprezinta pe noi, in primul rand, e profesionalismul si performanta.