Cum alegem blatul de mobila

Timisoara - 27 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Afla cum sa alegi cele mai bune si potrivite blaturi de mobila prin acest articol de la Protege Parol.

Blaturi de mobila Protege Parol

Blaturi de mobila Protege Parol

Printre cele mai folosite piese de mobila folosite in bucataria noastra este Blatul de mobila - aici ne pregatim mancarea inainte de a o gati, punem vasele diverse, paharele si farfuriile.

De aceea blatul de mobila este unul foarte util pentru casa noastra si trebuie sa stim ce material sa alegem si care sunt cele mai ideale.

Blaturile de mobila sunt realizate din mai multe materiale printre care gasim quartz-ul care poate sa fie prelucrat doar cu ajutorul diamantului, care fiind cel mai dur material de pe pamant. Quartul are pe o scara de la 1 la 10 nota 7 ca duritate.

Un blat de mobila din quartz este antibacterian, rezistent la caldura - care se pateaza foarte greu si nu se zgarie. Este important sa stim ca aceste blaturi de mobila se gasesc in multe culori.

Pe langa quartul mai gasim si blaturi de mobila din granit care are cam aceleasi calitati dar sunt mai putin rezistente si sunt in culori mai putine.

Poti alege si un blat din marmura dar acesta se pateaza usor si cere sa fie constant intretinut.

Cele mai ieftine blaturi de mobila sunt cele din Pal sau MDF - aceste blaturi de mobial se curata usor si se intretin rapid - au o gama variata de culori, iar pe langa asta nu se pateaza.

Pacat ca aceste blaturi se zgarie mai usor si nu sunt rezistente la caldura.

Alegerea celui mai potrivit blat de mobila pentru bucataria noastra poate sa fie un proces care ne va da batai de cap si poate sa ne coste ceva bani.

Inainte sa ne apucam sa cautam blaturile de mobila trebuie sa vedem dupa ce criterii sa le alegem.

Blatul din granit este ideal cand avem un buget mare de care dispunem. Ele o sa ne ofere un aspect de calitate, au o suprafaa sporita si sunt foarte usor de intretinut. Ele sunt valabile in diverse culori si sunt extreme la lovituri si caldura mare.

Chiar daca sunt mai scumpe aceste blaturi de mobila sunt alese de oameni pentru ca sunt rezistente si dure in timp.

Descopera gama de blaturi de mobila pe site-ul Protege Parol.

Pe site-ul nostru poti sa gasesti o gama variata de balamale de mobilier - dar si gama de prize originale Bachmann 

Despre Protege Parol

Protege Parol - Magazin online si fizic de accesorii de mobilier din Timisoara