Cum alegem fronturile de mobila

Timisoara - 21 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Alegerea fronturilor de mobila poate fi o bataie de cap daca nu stii dupa ce criterii sa iti alegi acest produs. De aceea echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama de fronturilor de mobila si cu sfaturi pretioase in alegerea acestui produs.

Ca sa te poti bucura de o casa eleganta si moderna avem nevoie sa avem o mobila de calitate ridicata prin care sa ne putem bucura de confort. Pentru asta, echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu sfaturi pretioase despre cum sa alegi corect fronturile de mobila pentru a te bucura intr-adevar de confort si eleganta la tine acasa.

MDF-ul este un derivat din lemn care merita sa fie luat in considerare cand ne facem mobila. Fiecare piesa de mobilier din MDF este frumoasa, stabila si calitativa.

Dupa cum ii spune numele, MDF-ul infoliat este o placa din MDF in forme diverse care are peste suprafata ei o folie de tip PVC care este lipita cu adeziv special, la temperaturi inalte, folosinduse prese de membrana.

Aceasta presa iti ofera sansa sa urmeze conturul piesei/

Pretul mai scazut si gama variata de finisaje sunt cateva avantaje ale acestui produs din MDF infoliat.

Mai gasiti in magazinul nostru online MDF-ul vopsit care se poate obtine prin aplicarea straturilor de grund pe aceste bucati de fronturi. Vopsirea se face in asa fel incat placa sa fie complet acoperita. Se pot aplica pana la 3 straturi de grund care, dupa uscare se vor slefuii bine pentru a se obtine o suprafata fina.

Avantajele fronturilor de mobila din MDF de la Protege Parol sunt multe precum:

- rezistenta mai mare la umezeala. Acesta este un factor important mai ales ca in bucatarie sau in baie - zone cu grad ridicat de umezeala - ai nevoie de mobilier rezistent la un grad ridicat de umezeala.

- se poate freza in diverse moduri pentru ca produsul final sa aiba forme frumoase in functie de cerintele clientilor

- suprafata acestor fronturi de mobila nu are imperfectiuni si noduri

Pe site-ul Protege Parol gasesti o gama variata de fronturi de mobila diverse care sa se potriveasca cu design-ul casei tale.

Vezi si gama de blaturi de mobila diverse prin care iti poti decora frumos bucataria.

Descopera pe site-ul nostru gama de prize Bachmann originale care sa iti permita sa ai o sursa sigura si continua de curent.

Despre Protege Parol

Protege Parol - magazin fizic si online de accesorii de mobila.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-setup-solutions/cum-alegem-fronturile-de-mobila