Cum alegem gelul de unghii potrivit

Timisoara - 18 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Afla cum poti alege gelul de unghii potrivit pentru a realiza o manichiura cat mai frumoasa si eleganta.

Geluri uv de Unghii - Janet Nails

Daca si tu te pregatesti sa ai o manichiura cat mai frumoasa si eleganta care sa iti permita sa o aliniezi excelent cu look-ul tau general - ai nevoie de mai multe produse de manichiura precum un gel de unghii de calitate care sa ii dea manichiurii tale o culoare radianta.

Inainte de a te apuca sa aplici gelul, asigura-te ca ai o pila de unghii de calitate care sa iti dea sansa sa modelezi bine forma unghiilor.

Dar ce te faci cand esti pusa in situatia de a alege singura gelul de unghii pe care sa il folosesti pentru realizarea unghiilor tale? Faci alegerea dupa ambalaj, dupa starea ta emotionala sau dupa urmatoarele criterii:

- densitatea gelului - aceasta va determina cat de bine poti manipula tu produsul cand il aplici pe unghie - in magazinele noastre Janet Nails gasesti o gama completa de geluri cu diverse densitati care sa iti ofere sansa sa realizezi manichiuri cat mai frumoase si elegante.

Poti de multe ori sa faci alegerea gresita daca nu stii ce fel de densitate trebuie sa aiba gelul de unghii ales pentru ca atunci cand faci alegerea dorita trebuie sa vezi daca intr-adevar se potriveste cu nivelul tau de experienta dar si cu lungimea unghiilor pe care il vei aplica.

Astfel de multe ori - densitatea unui gel de unghii va juca un rol crucial in realizarea manichiurii tale si va determina cat de usor sau greu vei putea sa il folosesti.

Pentru incepatoarele in aceasta meserie recomandam sa alegeti un gel care este mai vascos pentru ca are un avantaj major ce consta in modelarea mai buna si mai exacta a unghiei si nu va curge pe lateral - iar in acest fel manichiura finala va avea un look de nota 10. Gelurile mai vascoase nu au nevoie de efort mare in aplicarea lor si daca vei alege gelul de unghii Janet Nails - vei fi sigura ca unghiile tale vor arata bine la final.

Mai poti sa gasesti pe piata din Romania si gelul care au o consistenta mai lichida si au nevoie ca persoana care le aplica sa aiba o mana antrenata si sigura pentru a alege cantitatea potrivita. Daca esti o manichiurista cu experienta si stii sa foloesti acest tip de gel cu densitate mai mica vei obtine rezultate de nota 10 de care sa fie mandre toate clientele tale.

Dar daca esti la inceputul acestei frumoase cariere iti recomandam sa alegi cu incredere gelurile cu densitate scazuta pentru ca ele au o coeficient de autonivelare foarte ridicat si vei putea sa le modelezi mult mai usor.

Dupa ce ai aplicat gelul ai nevoie si de o lampa uv pentru unghii - Janet Nails care sa asigure faptul ca produsul aplicat se va usca in mod uniform si vei obtine o manichiura de nota 10.

Despre Protege Parol

Magazin fizic si online de produse precum accesorii de mobila din Timisoara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-setup-solutions/cum-alegem-gelul-de-unghii-potrivit