G DATA Software si IT Sistem Services va asteapta cu premii si surprize la CERF 2009

BUCURESTI - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Pe toata perioada targului cei care iau decizia de a deveni colaboratori vor avea parte de oferte promotionale

G DATA Software si IT Sistem Services va asteapta cu premii si surprize la CERF 2009

Bucuresti, 1 iunie 2009 – G Data Software, lider mondial in domeniul securitatii datelor, se lanseaza oficial in Romania in cadrul expozitiei CERF 2009, unde va asteapta cu premii si surprize.

Standul specializat G Data va sta la dispozitia vizitatorilor cu prezentari de produse, demonstratii si concursuri cu premii. In fiecare dintre cele trei zile in care se deruleaza evenimentul (3-5 iunie) se va organiza cate o tombola unde se pot castiga licente gratuite valabile pe o perioada de un an de zile, dar si produse personalizate G Data. Cei prezenti pot descoperi istoria, portofoliul complet de produse si nivelul de performanta oferit la nivel international de catre companie. Noutatea pe care o ofera G Data pietei autohtone o reprezinta versiunea 2010, care ofera cele mai avansate tehnici de detectie a virusilor informatici (mai mare de 99%) si protectie impotriva acestora.
Reprezentantii presei, si nu numai, sunt invitati sa participe, in data de 5 iunie, la conferinta de presa in cadrul careia dl Helmut Reketat – International Sales Manager G Data – are programata o prezentare in cadrul sesiunii , cu incepere de la ora 10.30. Cu aceasta ocazie, reprezentantii companiei vor oferi presei licente “not for sale' valabile pe o perioada de un an.

Cei prezenti la standul G Data vor afla despre ofertele promotionale oferite pe perioada targului, asa cum a declarat dl Ionut Tudor Lemnaru, General Manager IT Sistem Services: « Vor beneficia de promotii companiile interesate de o colaborare cu firma noastra, daca iau aceasta decizie in timpul celor trei zile in care se desfasoara targul ».
Va asteptam sa ne vizitati la CERF 2009 in pavilionul 15, amenajat special pentru segmentul B2B, la standul 5102.# # #

Despre IT Sistem Services

Despre G DATA Software AG
G DATA Software AG este o companie de software inovativa, care de peste 20 de ani are o prezenta puternica pe piata internationala de solutii de securitate ( Europa, Asia si America de Nord). Activitatea G DATA se axeaza pe realizarea de solutii de securitate IT. Compania a fost fondata in 1985. In decursul ultimilor 5 ani, nici un alt producator european de sisteme de securitate nu a castigat atatea premii si distinctii nationale si internationale precum G DATA. Exemple elocvente sunt tehnologia DoubleScan, care utilizeaza doua scannere independente pentru detectarea virusurilor, precum si OutbreakShield, o solutie care confera protectie instantanee. Solutiile G DATA sunt disponibile in mai mult de 40 de tari. Sediul central al companiei se afla in Bochum, Germania. Mai multe informatii despre companie si despre solutiile de securitate G DATA gasiti pe www.gdatasoftware.com.

Despre IT SISTEM SERVICES
IT SISTEM Services este o companie cu capital 100% romanesc care activeaza in domeniul externalizarii serviciilor de administrare a infrastructurilor IT (outsourcing) – mentenanta, administrarea sistemelor de calcul, administrarea retelelor, administrarea serverelor - oferind solutii complete de securitate a informatiei, e-mail, site-uri web, conectivitate si interoperabilitate. Ofera de asemenea suport tehnic (help-desk) si suport pentru achizitii de hardware.
Odata cu lansarea G Data in Romania, IT SISTEM asigura suportul gratuit 24/24, 7/7, pentru toate solutiile de securitate G Data comercializate la nivel national. Mai multe detalii puteti gasi pe www.itsistem.ro.

Contacte pentru presa:

Costin Pecingina - PR Manager Tel. 0752.028.799 costin.pecingina@itsistem.ro
Stefania Avacum - PR Executive Tel. 0752.304.328 stefania.avacum@itsistem.ro


office@itsistem.ro