IT Six Global Services

IT Six Global Services


Descrierea companiei IT Six Global Services

IT Six este una din cele mai dinamice companii din Romania care ofera servicii de dezvoltare software, avand sediul central in Craiova si o filiala in Cluj-Napoca. Acest fapt ne pozitioneaza in zona low-cost a pietei IT mondiale dar cu o mare cultura a tehnologiei informatiei.
IT Six Global Services este o companie privata a carei activitate principala cuprinde dezvoltarea de solutii informatice si asigurarea de servicii pentru piata IT&C. IT Six este subsidiara firmei KVG Consultants, INC., cu sediul in Phoenix, Arizona. KVG este un lider de piata in Arizona in domeniul consultantei IT de peste 16 ani, multi dintre clientii sai fiind firme aflate in topul Fortune 500.
Faptul ca toti angajatii IT Six sunt fluenti cel putin in limba engleza, alaturi de aplicarea unor metodologii de dezvoltare stricte, ne-a asigurat succesul pe piata globala, concurand companii straine cu o mult mai mare vechime in outsourcing.
Anul 2007 a insemnat o crestere exponentiala a cifrei de afaceri a companiei, totodata devenind Oracle Partner (alaturi de Microsoft Certified Partner) si ajungand la un numar de 100 de angajati. IN acest moment IT Six ofera consultant si servicii de dezvoltare software specializata pe tehnologii, prin cele zece departamente interne: Java. .Net, Oracle, C/C++, PHP, IBM Mainframes, PeopleSoft, Webdesign, Action Script si QA/Testing.

IT Six are capacitatea si experienta dovedita sa proiecteze si sa construiasca solutii IT, pe o varietate de platforme software, hardware si de retea. Prin cele sapte departamente: .Net, Java, C/C++, PHP, IBM Mainframes, Webdesign si QA/Testing acoperim toate cele cinci segmente ale pietei globale de IT:
• Microsoft Technology (.Net, C#, MS/SQL)
• Open Source (Java)
• ERP Tools
• Oracle (PL/SQL, Designer 2000, Developer 2000)
• IBM Mainframes (MVS, IMS, CICS, DB2)

Angajamentul nostru pentru calitate ne-a recomandat ca parteneri viabili si de incredere pentru mari companii internationale. Partenerilor nostri globali le oferim servicii de dezvoltare software atat offshore cat si la sediul acestora. IT Six ofera servicii pe piata nord americana, piata Europei de vest, in Orientul Mijlociu cat si in Romania.

Comunicate IT Six Global Services :

Vezi toate comunicatele companiei IT Six Global Services.