Hegas SMS - Agenda - CRM - Publicitate - Contabilitate

Iasi - 7 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Fiind unul dintre cele mai populare forme de comunicare din lume, SMS-ul a devenit canalul favorit de comunicare pentru multe agentii de publicitate. Motivul este simplu: SMS-ul este foarte personal. Acest tip de campanie SMS este utilizata pentru a mentine si a dezvolta relatia cu clientii deja existenti in scopul loializarii acestora. Trimiterea de mesaje are caracter informativ, cum ar fi anuntarea soldurilor de cont de la banci/ scadentelor facturilor etc. dar poate de asemenea anunta campanii, promotii sau actualizari. SMS-ul poate fi folosit pentru a rula promotii de personal, cum ar fi programe de stimulare. Cine poate beneficia? Companii aeriene, agentii de turism, agentii imobiliare, banci, agentii guvernamentale sau non-guvernamentale, institurii de invatamant, spitale, clinici, distribuitori, ziare, reviste, posturi radio si TV, partide politice, magazine, organizatori de evenimente si nu numai.

Firma Itarom Technologies, va anunta aparitia pe piata a aplicatiei Hegas SMS , un instrument de trimitere automata a SMS-urilor direct de pe calculatorul dumneavoastra.
Hegas SMS este o solutie de comunicare via SMS , eficienta, rapida , cu costuri minime si usor de utilizat. Aceasta aplicatie poate fi utilizata independent sau integrat cu ERP-ul( Entreprise Resource Planning), CRM-ul (Customer Relationship Management) firmei sau cu alte aplicatii alese.
Hegas SMS permite:
•Evidenta clientilor dumneavoastra
•Gestiunea programarilor concomitent cu instiintarea via SMS a clientului , utilizand agenda de lucru
•Managementul serviciilor prestate
•Fidelizarea partenerilor/clientilor prin transmiterea automata a mesajelor personalizate setate pentru anumite ocazii (sarbatori, zile de nastere)
•Transmiterea de mesaje personalizate utilizand bazele de date ale clientului
•Cresterea profitabilitatii companiei dumneavoastra prin reducerea costurilor de marketing
•Avizarea clientilor asupra unor evenimente prestabilite(plati efectuate, facturi scadente)
•Realizarea unor campanii de promovare eficiente si la costuri reduse
•Transmiterea de mesaje oriunde in lume
•Livrarea sigura a mesajului catre grupul tinta
Va invitam sa vizualizati o inregistrare video,demonstrativa a aplicatiei Hegas SMS la adresa:

http://www.itarom.net/ProductsSMS.php

Va multumim pentru interesul aratat acestei noi aplicatii, Hegas SMS, si va stam la dispozitie pentru mai multe detalii la telefon sau mail.

Despre Itarom Technologies

Itarom Technologies este o companie de servicii IT cu centre de dezvoltare şi suport în România şi UK. Avem experienţă în consultanţă IT, dezvoltarea, implementarea şi managementul unor aplicaţii critice de business: servicii hoteliere, telecomunicaţii, VOIP, media şi servicii profesionale. Modelul nostru de business se bazează pe expertiză specifică pentru domeniile cărora ne adresăm.

Dezvoltarea de aplicaţii software este activitatea principală pentru Itarom Technologies, ea bazându-se pe utilizarea celor mai eficiente moduri de organizare a proiectelor.

Pe lângă oferirea de aplicaţii la cheie, Itarom Technologies dezvoltă parţial sau total aplicaţii software după specificaţiile clienţilor, oferind o mare flexibilitate şi adaptabilitate, capacitate de upgrade, dar în primul rând suport tehnic rapid , sigur şi întreţinere permanentă dacă este cazul.

ing. Sebastian Grigore
Director Vanzari Itarom Tehnologies
Soseaua Nationala, nr. 44, Iasi
Tel. : +(40)215 692 739
Mobil : +(40)755 095 501
Mobil : +(40)744 916 618
Web: www.itarom.net
office@itarom.net