A venit vara! De-adevăratelea!

Brasov - 13 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism, HoReCa

Desi oficial vara a început de aproape două săptămâni, condițiile meteo nu au fost cele mai potrivite pentru o vacanță reușită la mare. Avem însă vești extraordinare: vara a venit, de data asta „de-adevăratelea”!

Pe lângă faptul că pe litoralul românesc soarele va străluci mai tot timpul zilei iar temperaturile vor ajunge până la 30 de grade Celsius săptămâna viitoare, nici oferta de vacanțe pentru sezonul litoral 2013 de la VIAROMANIA nu este de lepădat!

Așa după cum știți, noi cei de la VIAROMANIA suntem specialiștii vacanțelor reușite pe litoral iar tarifele de la care pornesc sejururile pe litoralul românesc sunt fără concurență! De exemplu, dacă vreți să profitați de vacanța de Rusalii pentru a vă bronza la mare, trebuie să știți că un weekend (două nopți de cazare) la Venus, Eforie Sud sau Saturn, la un hotel de două stele, costă doar 68 de lei de persoană și poate fi prelungit cu 35 de lei de persoană pe noapte! Un sejur similar, dar la un hotel de trei stele costă doar doar 110 lei de persoană și se poate prelungi cu 55 de lei pe noapte.

Cei care vor relaxare și răsfăț de lux pot alege un last minute la Hotel Palm Beach din Mamaia pentru 112 euro de persoană, tarif în care sunt incluse două nopți de cazare cu mic dejun, acces la piscină, saună și sala de sport. Copiii până la trei ani beneficiază de cazare gratuită.

Pe lângă ofertele speciale pentru mini-vacanța de Rusalii, în rubrica „Litoral 2013” de pe site-ul agenției de turism online VIAROMANIA găsiți alte sute de oferte speciale și vacanțe last minute pentru litoralul românesc sau destinații externe: Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia și multe altele.

Toți turiștii care fac rezervări online pe VIAROMANIA.EU primesc automat un voucher de fidelitate în valoare de 50 de lei, voucher pe care îl pot folosi la rezervări ulterioare. Cum să mai zici că vara nu a venit? Vacanțe reușite tuturor!