Coaching pentru invatare si analiza nevoilor de training si dezvoltare pentru practicienii L&D

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

A invata sa inveti este una dintre cele mai importante deprinderi formate participantilor la programele ITOL. Ingaduiti-va o intalnire inedita cu tehnici de „COACHING pentru invatare”.

Vineri si sambata, 20-21 mai, va avea loc al doilea workshop din cadrul certificarii internationale ITOL - Certificate & Diploma for Learning & Development Professionals.  

Programele Certificate & Diploma se adreseaza specialistilor in training, invatare si dezvoltare care doresc sa isi consolideze statutul profesional, sa isi deschida oportunitati de cariera si de business educational.

Workshopul este dedicat modulului de studiu Undertaking a Learning Needs Analysis. Evaluating L&D Activities si cuprinde trei secvente:

- Coaching pentru invatare: tehnici care  ajuta la inlaturarea  barierelor invatarii si la sporirea potentialului de asimilare si aplicabilitate practica a celor invatate 

- Analiza nevoilor de invatare: instrumente de dimensionare a nevoilor de invatare a organizatiei 

- Evaluarea activitatilor de invatare: criterii de evaluare a gradului de atingere a obiectivelor de invatare.

Tutorii modulului vor fi dr. Horea Murgu, Fellow ITOL si Roxana Mocanu, Fellow ITOL.

Pentru mai multe detalii despre curricula, pret si modalitate de inscriere va invitam sa ne contactati pe mail, la itol@itol.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Data limita de inscriere la acest workshop este 18 mai 2011. 

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afiliere la un corp profesional internaţional, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.