ITOL. Certificare internationala in Learning & Development

BUCURESTI - 8 martie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

ITOL, itol.ro, relanseaza in luna aprilie Certificate si Diploma in Training, Learning & Development. Alegandu-va unul dintre aceste programe, puteti deveni un catalizator al invatarii si al schimbarii organizationale, va consolidati statutul profesional si deschideti oportunitati de cariera si de business educational.

Data de incepere: 28 aprilie 2011.

Durata: Certificate in Training & Development: aprilie-septembrie 2011, iar Diploma in Training Management and Organisational Learning: aprilie-noiembrie 2011.

Orasul: Bucuresti.

I. CERTIFICATE in TRAINING and DEVELOPMENT se adreseaza trainerilor, formatorilor, facilitatorilor cu experienta de 2-3 ani in domeniu.

Aceasta certificare va ajuta sa faceti pasul de la „Training” catre „Learning”, de la rolul de Trainer, la cel de Consultant in Learning & Development, oferind oportunitati de:

- imbunatatire a aptitudinilor de sustinere si facilitare;

- intelegere a organizatiei si aplicarea rolului de Consultant in invatare (stiluri, instrumente, tehnici).

II. DIPLOMA in TRAINING MANAGEMENT and ORGANIZATIONAL LEARNING se adreseaza Managerilor de training cu experienta de minimum 3 ani, furnizorilor de formare, Consultantilor in Learning&Development.

Programul  “Diploma” este dedicata celor care isi propun sa sporeasca impactul invatarii in organizatie. Programul va ajuta sa:

- gestionati procesele de invatare in organizatie (la nivel operational si la nivel de costuri);

- elaborati, implementati si evaluati planuri de training;

- intelegeti si proiectati strategii pentru organizatia care invata.

Obtineti de la Institute of Training and Occupational Learning Certificatul international si distinctia profesional - educationala de Membru ITOL.

NOU! Procesul de invatare este centrat pe participant (curriculum personalizat, adaptat obiectivelor si stilului de invatare individual, mix de metode de invatare (blended learning); invatarea si evaluarea se realizeaza in romana si engleza.

Certificarile ITOL reflecta standardele ocupationale internationale in Learning & Development si permit accesul absolventilor catre nivelul Master in Learning & Development.

Repere de curriculum, calendar si pret gasiti consultand www.itol.ro, pagina dedicata Certificarilor internationale.

Persoana de contact: Gabriela Solomon, Learning Manager, Mobil: 0731.344.865, itol@itol.ro

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de trainng, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itol-central-eastern-europe/itol-certificare-internationala-in-learning-development