ITOL. Learning & Development Summit - concluzii

BUCURESTI - 13 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

ITOL a fost pe 27 aprilie gazda evenimentului Learning & Development Summit.
Tema centrala a evenimentului a fost „Etica in invatare si dezvoltare” si a fost dezbatuta in prima parte a evenimentului de un panel de profesionisti din mediul public si privat: Gheorghe Andries (Senior Partner Evolutiv Consultants Network), Traian Bruma (Learning Architect @ CROS), Aurel Graur (Inspector al ISJ Prahova si membru al retelei Pestalozzi de formatior ai Consiliului Europei), Margareta Mares (General Manager Europharm), Diana Rosetka (Director AchieveGlobal), moderat de Roxana Mocanu (Consultant, Director ITOL)

L&D Summit

L&D Summit

 Misiunea sectorului de educatie permanenta este de a pregati oameni cu competente inalte pentru a echilibra cererea si oferta pe piata competentelor. 

Roxana Mocanu, Consultant si director ITOL

Membrii panelului au expus, in dialog cu participantii, situatii de etica intalnite in practica lor si solutiile pe care le-au adoptat.

In a doua sectiune a evenimentului ne-am dedicat pozitionarii LifeLong Learning ca element fundamental in dezvoltarea sustenabila a României, integrand proiecte si actiuni cu potential de schimbare calitativa a invatarii.

Participantii la Summit (reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, institutii guvernamentale educationale, profesori, decidenti din companii nationale si multinationale, studenti, furnizori de training din piata privata si de voluntariat, membri ai organizatiilor studentesti si de tineret interesati de invatare, elevi) au contribuit la desfasurarea celor doua ateliere de bune practici.

In atelierul “Incluziunea tinerilor pe piata muncii” s-a nascut ideea integrarii contributiilor participantilor in proiectul “Student Job Pass”, proiect marca ITOL ce va fi lansat in toamna aceasta, cu scopul marturisit al realizarii unui echilibru pe piata competentelor.

Cei atrasi de tema “Pasiunea tinerilor pentru invatare” au lucrat pentru a genera un model pedagogic compatibil cu noua atitudine a tinerilor fata de invatare.

Ideile L&D Summit au fost reluate in emisiunea "Business on air", la Radio France International, in data de 5 mai 2011.

Misiunea sectorului de educatie permanenta este de a pregati oameni cu competente medii si inalte, pentru a echilibra cererea si oferta pe piata competentelor. 

Evenimentul a facut posibil un dialog cu semnificatii bogate intre toate tipurile de jucatori educationali. Urmare sunt proiectele comune, aliniate acelorasi valori si preocupari.

Va puteti inscrie de pe acum, la itol@itol.ro pentru a participa la urmatorul Learning & Development Summit, care va avea loc pe  4-5 aprilie 2011, la Bucuresti.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de trainng, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.