ITOL. Primul Learning & Development Summit

BUCURESTI - 8 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

“Sub semnul colaborarii”

ITOL Learning& Development Summit a reunit contributiile celor mai importanti jucatori ai pietei de Lifelong Learning romanesti.

Joi, 4 noiembrie 2010,  Carol Parc Hotel – spatiu cu ambianta unica si locul cu pozitia cea mai inalta a Bucurestiului, i-a gazduit intr-o intalnire “la varf” pe liderii furnizorilor de top ai solutiilor de invatare pentru adulti din sectorul public, voluntar si privat.

Comunitatea ITOL a validat tendintele si profilul consultantului in Learning & Development pana in 2020: capacitate de a avea propriile opinii si incredere in propria judecata; incredere in sine; isi croieste propriul drum in organizatie; da dovada de curiozitate, curaj, flexibilitate.

Lucrarile Summitului s-au concentrat asupra solutiilor practice de colaborare intre sectorul educational public si cel privat intru armonizarea cererii si a ofertei pe piata competentelor.

Participantii au propus ca ITOL sa preia in Romania sistemul european al competentelor in Lifelong Learning si i-au consfintit rolul in realizara mecanismului de “asimilitatie - dezasimilatie”:  nevoia de schimb de informatii intre membrii comunitatii, contributii si colaborare in proiecte, semnalarea de  oportunitati comune si contributii europene si internationale.

Roxana Mocanu, Directorul ITOL Central Eastern Europe, a lansat invitatia catre participanti de a-si alatura contributiile si valorile profesionale think tankului ITOL – grup de policy makers in domeniul invatarii adultilor - ale caror lucrari se vor realiza pe platforma de comunicare si sub coordonarea Institutului. 

A fost stabilita data urmatorului Learning & Development Summit, pe 12 aprilie 2011. “Pana atunci ne asteapta un parcurs de lucru intens si responsabilitate”, a spus Roxana Mocanu.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de trainng, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.

Taguri: ITOLLLLthink tanksummit