Lansarea EMCC Romania. 19 Octombrie 2012

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

EMCC - Consiliul European pentru Mentorat si Coaching este principala organizatie care reprezinta coaching-ul si mentoring-ul in Europa. Pe 19 octombrie se lanseaza la Bucuresti entitatea EMCC Romania , intr-un eveniment in care veti avea posibilitatea sa aflati mai multe despre EMCC si sa urmariti prezentarea "Challenges for Coaches".

EMCC Romania

EMCC Romania

EMCC - Consiliul European pentru Mentorat si Coaching a fost infiintat acum 10 ani, pornind de la European Mentoring Centre (Centrul European pentru Mentorat). EMCC este principala organizatie care reprezinta coaching-ul si mentoring-ul in Europa. Are peste 6000 de membri in 27 de tari si organizeaza anual o conferinta pentru practicieni si o conferinta pentru cercetare in aceste domenii.

Cei 5 membri care au fondat EMCC in anii '90 sunt Prof. David Clutterbuck, Sir John Whitmore, Prof. David Megginson, Eric Parsloe si Julie Hay.

In Romania, entitatea EMCC a fost infiintata de Stefan Andrei, Roxana Mocanu, Ruxandra Dumitrascu, Elena Nita, Marius Popa, Georgeta Popescu, si Adelaida Marinescu, alaturi de ITOL .

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre EMCC si planurile noastre pentru comunitatea de coachi, mentori si consultanti Learning&Development din Romania, va invitam sa fiti cu noi la evenimentul de lansare , vineri, 19 octombrie, orele 9:00 - 14:00, alaturi de un invitat surpriza. In cadrul evenimentului veti putea participa activ la prezentarea "Challenges for Coaches"

Publicul caruia ne adresam: profesionisti de coaching & mentoring, atat consultanti externi cat si cei care folosesc programe de coaching & mentoring in context organizational (manageri si specialisti de resurse umane, traineri, mentori, coachi interni, manageri si antreprenori)

Pentru inregistrarea participarii dumneavoastra la eveniment, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@emcc-romania.ro, persoana de contact Ruxandra Haiduc. Data limita de confirmare a participarii este 15 octombrie, ora 16.00.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afiliere la un corp profesional internaţional, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.

Taguri: lansareITOLCoachingmentoratEMCC Romania