Pregatirea, proiectarea si sustinerea activitatilor de invatare pentru practicienii de L&D

BUCURESTI - 26 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

Programul "Certificate & Diploma for Learning&Development Professionals" este construit pe trei dimensiuni: a invata sa inveti pentru tine; a invata sa inveti pe altii; coaching pentru invatare. Urmatorul workshop(17 - 18 iunie 2011) este dedicat proiectarii si sustinerii activitatilor de invatare.

Pregatirea, proiectarea si sustinerea activitatilor de invatare pentru practicienii de L&D

Workshopul este dedicat modulului de studiu Preparing, Designing and Delivering L&D Activities.

In premiera, ITOL va prilejuieste intalnirea cu testul polaritatilor (EPTP) si cu autorul sau, Dr. Marian Stas, MPA, Fellow ITOL, care este si tutorul modulului.

Participantii vor testa polaritati a caror gestionare intra in "fisa postului de trainer": polaritatea cursant dificil - restul grupei, polaritatea ambiguitate - claritatea mesajelor, polaritatea tranzactii "parinte-copil" - tranzactii "adult-adult".

Daca doriti mai multe detalii despre curricula, pret si modalitate de inscriere va invitam sa ne contactati pe email, la itol@itol.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Data limita de inscriere la acest workshop este 10 iunie 2011. 

Mentionam ca acest workshop este parte integranta a certificarilor internationale ITOL - Certificate & Diploma in Training and Development. Programele Certificate & Diploma se adreseaza specialistilor in educatie, training, invatare si dezvoltare care doresc sa isi consolideze statutul profesional, sa isi deschida oportunitati de cariera si de business educational.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afiliere la un corp profesional internaţional, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.