Tendintele invatarii si ale dezvoltarii, 2011-2012

BUCURESTI - 24 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In 2020-2025, 70% dintre joburi vor fi mediu si inalt calificate. Specialistii romani in training & dezoltare se intalnesc vineri, 1 octombrie sa proiecteze viitorul apropiat (2011-2012) si sa contureze tendintele invatarii adultilor.

La invitatia ITOL, Institute of Training and Occupational Learning, reprezentanti ai furnizorilor de training si ai beneficiarilor de programe de invatare se intrunesc vineri, 1 octombrie, intre orele 17.30-20.30, intr-o intalnire de lucru pentru conturarea tendintelor in Learning & Development pentru urmatorii ani: volumul si structura cererii si a ofertei de training, surse de finantare, noi practici.

Sunt asteptati actori importanti ai pietei de training din Romania, oameni de resurse umane si specialisti in invatare organizationala, manageri.

Rezultatele atelierelor vor constitui substanta agendei intalnirii Learning & Development Summit, din 4 noiembrie 2010 - intalnire la nivel inalt a celor mai importanti jucatori pe piata competentelor, gazduita si moderata de domnul Harry Bundred, Presedinte si Fellow ITOL.

Persoana de contact: Roxana Mocanu
Tel: 021/314.88.01
Mail: itol@itol.ro

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde certificari şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.

Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.
ITOL - Institutul de Training si Formare Profesionala
Mail: itol@itol.ro
Tel: 021/314.88.01
itol@itol.ro