Noutati privind Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator

BUCURESTI - 7 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Dupa cum v-am anuntat deja, Asociaţia pentru Automatizări şi Instrumentaţie din România(A.A.I.R.), organizează, în perioada 10-12 mai 2011, evenimentul (expoziţie şi simpozion) RAILF 2011 „Târgul de Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator din România”, găzduit de Sala Palatului, din Bucureşti. De precizat ca, Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management, companie specializatat in organizarea de evenimente, consultanta, creatie si servicii logistice.

Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator

Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator

Companiile participante la Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator vin in fata dumneavoastra cu cele mai importante noutati din aceste domenii.

Exemplificam in acest sens lansarea de catre compania LPKF, prin firma Interbusiness, a unei noi familii de plottere tip ProtoMat S cu optiuni de upgradare.

LPKF Laser & Electronics este liderul mondial al pieţei de In-house Rapid PCB Prototyping, a cărei componetă principală o reprezintă plotterele LPKF ProtoMat. LPKF oferă acum o nouă generaţie a seriei S, cu funcţii suplimentare, un nivel mai ridicat de automatizare şi cu opţiuni de upgradare     

Cu această nouă serie de plottere ProtoMat, LPKF continuă eforturile sale inovative în domeniul prototypingului.                 

Veti observa, chiar şi după o privire sumară ca toate ProtoMatele seriei S sunt montate in acelaşi cabinet acustic cu design modern, ce reduce zgomotul şi sporeşte siguranţa în exploatare.

Drept urmare, LPKF are trei modele disponibile:

    ProtoMat S43, cu motor de 40.000 rot./min., ProtoMat S63 este un factotum in domeniul Rapid PCB Prototypingului, dotat cu un motor de 60.000 rot./min., Produsul de vârf al seriei este ProtoMat S103, dotat cu motor de 100.000 rot./min.

 La randul sau, compania Wago aduce multe noutati pe piata din domeniu, una dintre acestea ar fi noul controller WAGO ETHERNET 2.0, care vine echipat cu o capacitate de 1Mb de memorie aditionala de date si un slot pentru carduri de pana la 8 Gb ca memorie externa.

Facand parte din noua generatie de controlere ETHERNET CONTROLLER 2.0 de la Wago, noul 750-880 proceseaza instructiunile PLC in mod mult mai rapid decat alte controlere produse de companie. Astfel, utilizatorul are posiblitatea de a stoca date de back-up si fisiere de instalare semnificativ mai mari. Controlerul avand grad de protectie IP20 este, de asemenea, disponibil pentru o scala de temperatura extinsa de la -20oC la +60oC, permitand astfel operatiuni fiabile in medii industriale sub temperaturi extreme.

La randul lor, si celelalte companii participante la RAILF 2011 prezinta noutati si aplicatii foarte interesante.

Pentru a valorifica excelenta oportunitate de a va informa mai detaliat asupra noutatilor din aceste domenii va asteptam la Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator!!!

De mentionat ca, in zilele de 10 si 11 mai 2011, in cadrul RAILF 2011 se va desfasura un simpozion, in care vor avea prezentari 10 companii, alaturi de specialistii din invatamantul tehnic superior si din organisme guvernamentale cu atributiuni conexe, tematicii Evenimentului. Pe marginea acestor prezentări vor avea loc  dezbateri  asupra ultimelor noutăţi de pe plan mondial.

Dată fiind importanţa acestui eveniment, RAILF 2011 beneficiază de o buna vizibilitate în media, drept urmare, partenerii nostrii media sunt: Agenda Construcţiilor, Comunicatedepresa.ro, Mesagerul Energetic, Petroleum Review, Reporter Economic, Romaqua, Technomarket, Tehnica Instalaţiilor, T&T, Univers Ingineresc.

Despre ITS Events Management

Our mission is to create business relationships

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/its-events-management/noutati-privind-targul-de-automatizari-instrumentatie-si-echipamente-de-laborator