Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator

BUCURESTI - 16 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Tehnologie

Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania va invita la Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator, care va avea loc in perioada 10-12 mai, in Bucuresti

Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator

Asociaţia pentru Automatizari & Instrumentatie si Aparatura de laborator din Romania organizează, în perioada 10-12 mai 2011, o manifestare expoziţională cu titlul „Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator”, găzduită de Sala Palatului, din Bucuresti. De precizat ca, Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management companie specializatat in organizarea de evenimente, consultanta, creatie si servicii logistice.

Avand o bogata experienta in spate, A.A.I.R isi propune ca odata cu organizarea, din acest an, a Targului de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator, sa vina cu o sumedenie de noutati in fata publicului de specialitate, si de ce nu, in fata publicului larg. 

A.A.I.R. (Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania) este asociatia profesionala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din Romania din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, achizitie de date si actionari).  

A.A.I.R., înfinţată în iunie 1990, are peste 600 de membri individuali (ingineri), peste 80 de membri persoane juridice (organisme guvernamentale, societăţi comerciale, institute de cercetare - dezvoltare, universităţi tehnice), 11 sucursale în ţară şi o sucursală în Republica Moldova.

În acest context, tematica Targului de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator din Romania include urmatoarele domenii:

 Automatizari (Process Automation, Factory Automation, Software industrial, Sisteme de Comunicaţie, Calculatoare industriale, Automate programabile-Regulatoare, Elemente de execuţie)

  Măsurări&Senzori Achiziţie şi prelucrare dateAcţionări (electrice, pneumatice, hidraulice) Instrumentaţie virtuală RoboţiComponente şi sisteme (electrice şi electronice)

 Echipamente (Instrumentaţie) de laborator

 Pentru tematica de mai sus sunt prezentate aplicaţii referitoare la :  

  Agricultură-Cereale
  Ape minerale Industria de băuturi alcoolice/răcoritoare
  Industria alimentară
  Construcţii-Instalaţii
  Materiale de construcţii
  Construcţii de masini
  Distribuţie apa/energie termică   
  Energie electrică
  Industria gazelor naturale
  Industria usoară
  Lemn şi hârtie
  Metalurgie-Siderurgie
  Industria petrolului
  Chimie- Petrochimie
  Transporturi
  Tehnologia informaţiei
  Protecţia mediului
  Cercetare-proiectare - dezvoltare 
  Învaţământ tehnic superior de specialitate

 

 Este foarte important de stiut faptul ca si-au anunţat participarea la acest eveniment 37 de companii expozante, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp şi sunt aşteptaţi un numar de peste 2000 de vizitatori.

 

Beneficiem de o buna vizibilitate in media, drept urmare partenerii nostri sunt: Agenda Constructiilor,  Comunicatedepresa.ro, Mesagerul Energetic, Petroleum Review, Reporter Economic, Romaqua, Technomarket, Tehnica Instalatiilor, T&T, Univers Ingineresc

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/its-events-management/targul-de-automatizari-instrumentatie-si-echipamente-de-laborator