Audio-Felicitare de 8 Martie!

BUCURESTI - 16 februarie 2009

Comunicat tip General in Social


Cea mai frumoasa si inedita surpriza a lunii Martie vine de la Itsy Bitsy FM, Supradyn Junior si Help Net cu campania “Audio-Felicitare de 8 Martie”, in perioada 16 februarie – 8 martie.

Luna martie vine cu multe surprize pentru mamici, bunici, doamne educatoare si doamne invatatoare. Dar ce dovada de iubire, apreciere si admiratie poate fi mai frumoasa decat glasul princhindelului tau preferat, spunandu-ti cat de mult te iubeste? Itsy si Bitsy stie ca toti copiii ascultatori isi iubesc mama sau bunica in fiecare zi, in fiecare luna sau an, dar luna martie este luna care da ocazia tuturor sa isi arate recunostinta si aprecirea fata de cele mai dragi femei din viata lor.

Cea mai frumoasa si inedita surpriza a lunii Martie vine de la Itsy Bitsy FM cu campania “Audio-Felicitare de 8 Martie”. Campania este sustinuta si incurajata de Supradyn Junior si Help Net, care au pus la dispozitia copiilor 15 cabine telefonice in farmacii din Bucuresti. De aici cei mici pot suna gratuit la Itsy Bitsy FM pentru mesajul lor de iubire mamei, matusei, bunicii sau doamnei invatatoare. Ele vor afla cat de mult sunt iubite la radio, pentru ca Itsy si Bitsy vor face cunoscute mesajele de iubire si multumire ale copiilor, difuzandu-le in fiecare zi!

In perioada 16 februarie – 8 martie, cabinele telefonice va asteapta in 15 farmacii Help Net din Bucuresti, de unde copiii pot trimite gratuit o Audio-Felicitare in dar!
Campania umareste stimularea creativitatii si dezvoltarii personalitatii prin exprimarea libera a sentimentelor copiilor. Copiii vor avea ocazia sa arate mamelor, bunicilor sau doamnelor invatatoare, afectiunea si aprecierea lor.

Lista completa a locatiilor in care puteti gasi cabinele telefonice si alte detalii suplimentare pe www.itsybitsy.ro sau www.helpnet.ro.

Despre Bayer/Supradyn Junior:
Supradyn Junior se alatura acestei campanii, pentru un plus de creativitate si expresivitate ca esenta a unei copilarii sanatoase. Cu o formula echilibrata de multivitamine si minerale, stabilita pe baze stiintifice, Supradyn Junior asigura dezvoltarea armonioasa a copilului tau, imbunatatirea capacitatii sale de concentrare si memorie si intarirea sistemului sau imunitar. Supradyn Junior te ajuta sa ai un copil care se bucura din plin de magia copilariei.

Despre Help Net:
Help Net este una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, ajunsa astazi la 105 farmacii in toata tara si peste 900 de angajati. Help Net este o companie puternic implicata in viata comunitatii, prin programele speciale de consiliere medicala, binecunoscute si foarte apreciate de publicul larg.

Despre Itsy Bitsy:
Itsy Bitsy este primul radio pentru copii din Europa şi a apărut în urmă cu trei ani ca o alternativă pentru o educare sănătoasă a copiilor. Itsy Bitsy emite in Bucuresti, Navodari-Constanta, Satu Mare, Bacau, Targoviste si Focsani.

Despre Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy emite în eter în Bucureşti pe 99,3FM, Satu Mare pe 88,7 FM, Bacău pe 100,6 FM, Năvodari - Constanţa pe 98,2 FM, Târgovişte pe 104,5 FM şi Focşani pe 97,6 FM şi online, pe www.itsybitsy.ro .
Anca Nicoleta Catalin
director comunicare Itsy Bitsy
pr@itsybitsy.ro