Bradut Puiut de la Itsy si Bitsy

BUCURESTI - 18 decembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Si anul acesta, Itsy Bitsy FM daruieste cate un brad de Craciun in fiecare ora de program. Copiii pot participa la concurs cu ajutorul parintilor si a unui SMS. Pana acum s-au primit peste 6000 de sms-uri.

Bradut Puiut de la Itsy si Bitsy

In perioada 10 noiembrie – 21 decembrie, Itsy Bitsy FM daruieste copiilor ascultatori cate un brad in fiecare ora de program. Un brad pe care il vor lua acasa si il vor impodobi impreuna cu familia, de Craciun.
Pentru a participa la concurs, trimite un SMS la numarul 1265 (24 eurocenti cu TVA inclus). SMS-ul trebuie sa contina textul:'BRADUT PUIUT, numele unui parinte, numele si varsta copilului'. De exemplu: 'Bradut Puiut, Popescu Stefan, Bianca, 7 ani'.
“Pana acum, am primit peste 6000 de SMS-uri. Bradutii de la Itsy Bitsy FM si Romsilva vor fi daruiti copiilor pe 22 decembrie in Parcul Kiseleff. Copii vor putea impodobi bradutii impreuna cu familiile lor si se vor bucura de o multime de alte cadouri de la Fulga, Nestle si Romsilva. Anul acesta vor fi daruiti 300 de braduti micutilor nostri ascultatori”, a declarat Daniel Paramanov, director marketing Itsy Bitsy FM.
Campania* vine ca o continuare a celei din iarna anului trecut, initiata pentru prima data de Itsy Bitsy FM. Si atunci campania 'Bradul Itsy Bitsy' a insemnat un moment de bucurie imensa pentru toti copiii ascultatori. Anul trecut s-au primit peste 4000 de sms-uri si 250 de copii au impodobit de Craciun braduti de la Itsy Bitsy FM.
“ Daca anul trecut, bradutii au fost daruiti doar ascultatorilor din Bucuresti, anul acesta Itsy Bitsy FM a pregatit braduti si pentru ascultatorii din orasele Navodari-Constanta si Satu Mare. La anul, cu siguranta, vor impodobi brazi Itsy Bisty si copiii din Bacau, Zalau si Targoviste”, a declarat Victor Catalin, director de programe la Itsy Bitsy FM

*Regulamentul campaniei precum si alte detalii pe www.itsybitsy.ro

Despre Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy FM este singurul post de radio din România dedicat copiilor şi părinţilor. Itsy Bitsy FM emite pe 99,3 FM în Bucureşti, 98,2 FM in Navodari-Constanta, 88,7 FM in Satu Mare, 100,6 FM in Bacau şi online, pe www.itsybitsy.ro .
Anca TOMA - PR&Comunication
tel. 021-313.48.15
pr@itsybitsy.ro
pr@itsybitsy.ro