Fii campion pentru viata!

BUCURESTI - 21 mai 2008

Comunicat tip General in Sport

In vara aceasta copiii ascultatori de radio Itsy Bitsy au sansa de a castiga o bicicleta chiar de la prietenii lor de la radio. Fetitele pot pedala pe o frumoasa itsycleta, iar baieteii pe o bitsycleta. Itsy Bitsy, Supradyn Junior si Nestle ii provoaca la un concurs inedit.

Fii campion pentru viata!

Bicicleta e sanatoasa! Pana pe 20 iunie, copiii se pot inscrie la concurs. Cei care vor fi sunati si vor raspunde corect la o intrebare din lumea campionilor, vor castiga o bicicleta de la Itsy Bitsy FM.

Anul trecut, in cadrul campaniei “Bicicleta e sanatoasa”, peste 300 de copii au avut sansa sa castige o itsybitsycleta. Prin aceasta campanie, Itsy Bitsy FM a promovat sportul in randul copiilor si a tras un semnal de alarma in randul parintilor. Aceasta pentru ca din ce in ce mai multi copii isi petrec timpul liber in fata televizorului sau calculatorului, iar sportul sau miscarea in aer liber sunt lasate pe ultimul loc. Itsy si Bitsy, impreuna cu toti prietenii lor de la radio militeaza pentru o viata sanatoasa.

Itsy Bitsy FM ii indeamna pe copii sa faca sport si sa devina campioni pentru viata! O campanie plina de energie de la Multivitaminele si Mineralele Supradyn Junior. Si ca sa poata pedala cat e vara de lunga, iepurasul Quicky le aduce multe cereale si batoane de cereale Nesquik.

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro

despre Nestlé:
Compania elveţiană Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondată în anul 1866 de către Henri Nestlé şi este astăzi cea mai mare companie de produse alimentare din lume. Nestlé a pătruns pe piaţa românească în 1995, în momentul de faţă având peste 600 de angajaţi. Angajamentul Nestlé este de a asigura cea mai bună nutriţie posibilă pe parcursul întregii zile, pe parcursul întregii vieţi şi în întreaga lume, având la bază principiul 'Good Food, Good Life'.

despre Supradyn Junior:
Supradyn Junior se alatura acestei campanii, pentru a sprijini activitatea fizica in aer liber ca esenta a unei copilarii sanatoase. Cu o formula echilibrata de multivitamine si minerale, stabilita pe baze stiintifice, Supradyn Junior asigura dezvoltarea armonioasa a copilului tau, imbunatatirea capacitatii sale de concentrare si memorie si intarirea sistemului sau imunitar.
Supradyn Junior te ajuta sa ai un copil care se bucura din plin de magia copilariei.

Comunicare: Anca TOMA

Despre Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy FM este singurul post de radio din România dedicat copiilor şi părinţilor. Itsy Bitsy FM emite pe 99,3 FM în Bucureşti, 98,2 FM in Navodari-Constanta, 88,7 FM in Satu Mare, 100,6 FM in Bacau şi online, pe www.itsybitsy.ro .
Anca TOMA
Communication Manager
tel.021/313.48.15
0741.010.556